Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

jenstf

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om jenstf

 • Rang
  Nybegynner
 1. Er halveis til femti neste år og spiller alt mellom salmer og metal
 2. Jeg begynte å spille gitar da jeg var ti år gammel (24 nå). Spiller også bassgitar, slagverk/perc, orgel/synth og vokal.
 3. Roland Cube-15, og selv den lille tingen må jeg bruke headset på pga naboer. Kanske kul distortionlyd på den om man bruker "stack" lyden på den.
 4. Selv bruker jeg som regel følgende: Basstromme - Shure Beta-52 Basstromme (inni) - Shure SM-57 Skarp over - Shure SM-57 Skarp under - Shure SM-58 Hi-Hat og Overhead - AKG C451
 5. Jeg har Zoom GFX-3. Med en del skruing av egne presets kan den da brukes til noe, men jeg må ha noe skikkelige pedaler i tilegg. Multieffekt bokser er noe dritt ja, man skal ha multieffekt rack
 6. jenstf

  Bandbil?

  Gammel rusten kasse? Nei, man må da ha Nightliner
 7. Heisann 24 år gammel T-banefører, IT-konsulent, lydtekniker og musiker (ja, blir nok som regel priotitert i den rekkefølgen). Kommer fra Tromsø, men har de siste årene bodd i Oslo. Spiller gitar, bass, trommer/perc, vokal og litt synth/orgel/progging Har sunget i kor siden jeg var liten, begynte å spille gitar for ca. 15 år siden. Spillt gitar i et kor og i skoleband på u. skolen. Stort sett holdt meg til kassegitar og standard grep. I det siste har det blitt mye powerchords Begynte å spille bassgitar og trommer da jeg var 13. Basgitar var hovedinstrumentet mitt i flere år. Spillte bassgitar i
 8. Heisann Jeg er på utkikk etter et band å spille i. Bor i Oslo. Jeg spiller bassgitar, gitar, trommer/perc, vokal og litt synth/orgel/programmering. Er også lydtekniker om noen trenger det. (lyd.fremmegaard.no)
 9. Jeg har det greit sånn, spiller gitar, bass, trommer, vokal, litt synth/orgel. Så jeg stepper liksom inn der det trengs. Hadde vært moro å spille i band. Har bare spillt i band i tilknytning til skole. Har spillt gitar og bass i diverse komp for kor og kristne forsamlinger.
 10. Solid plekter dette Holdt ut et par timer gitarspilling nesten hver dag i et års tid. Null tekst igjen, det er nok nede i 1.5 mm nå og begynner å bli ganske firkanta på tuppen. Spillte gitar uten plekter ca. 13 år, endelig klart å venne meg til å spille med plekter og nå klarer jeg nesten ikke å spille uten Får bestille en sånn pakke me 72 ja Med mitt forbruk skulle den pakka vare i alle fall 50 år.
 11. For ikke å glemme "the grand old men of Rock 'n' Roll", Status Quo. Begge gitaristene spiller på Telecaster Og hvit gitar i metalband? Vel, Emppu Vuorinen i Nightwish spiller mye på ei hvit ESP fjøl
 12. Jeg har brukt et Dunlop Gator 2.0 plekter ganske lenge nå, og det begynner å bli ganske slitt. Sliter med å finne flere plekter av samme type. De fleste jeg inner i butikker er sånne tynne lefser som lagrer flapp-flapp lyd når man spiller med dem. Noen som vet om noen butikker som har Dunlop Gator 2.0 ? Fant på riff.no, men de selger dem bare i pakker på 72 stk.
 13. Gitar: Slash (GNR/Velvet Revolver) Gitar: John Petrucci (Dream Theater) Bass: skulle vel nesten vært med selv, så denne plassen går til meg. Trommer: Jukka Nevalainen (Nightwish) Keys: Tuomas Holopainen (Nightwish) Vokal: Tarja Turunen (for tiden soloartist)
 14. Jeg har en Epiphone Les Paul Special II. Siden Gibson eier Epiphone er vel dette noe av det nærmeste man kommer orginalen (Jeg har vinrød finnish på min, ikke flammefinnish som på bildet)
 15. Endelig en gitarlærer som ikke bare kan klassisk Er interessert jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.