Web Analytics
Jump to content

Mark Knopfler & Emmylou Harris @ Oslo Spektrum 31.05.2006


Guest Paal
 Share

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Skulle gjerne vært på denne, dessverre passet det ekstremt dårlig med eksamnene mine denne våren – håper på en fyldig rapport fra Strat fan og eventuelt andre som får med seg konserten. :)

Link to comment
Share on other sites

Skulle gjerne sett den konserten da jeg ble postitiv overasket over albumet deres! Mange fantastiske låter som b.la. This Is Us, If This Is Goodbye, Right Now og Love and Happiness.

For og si det slik, jeg likte i grunnen alle låtene, det er sjelden på et helt album. B)

Link to comment
Share on other sites

hei. konserten var helt bra. først spilte de en del sanger fra albumet sitt. så spilte emmylou en av hennes sanger. emmylou gikk av scenen og mark knopfler ble igjen på scenen sammen med bandet. han spilte Romeo and Juliet og telegraph road. så kom 3emmulou tilbake og så spilte de noen flere sanger. så gikk de av scena. publikum klappet og hoiet i 5 minutter. så kom de tilbake oog gjorde tre ekstranuymmer. da gik deav scena igjen. og kom ganske raskt tilbake ,spilte en sang. gikk av. spilte en til. gikk av. så kmom emmylou mark og guy fletcher tilbake og gjorde en litt spesiell versjon og why worry. dett var dett.

på grunn av alle ekstranummerene rakk vi ikke toget hjem....

det eneste som var litt synd var at det nesten bare var emmylou som prata med publikum sånn litt lenge om gangen. mark sa bare en setning her og der. bortsett fra at han introduserte bandet da...

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Jeg var på konserten og den var helt rå. Jeg og en kompis fra Mark Knopfler Fanklubb Norge filmet hele konserten og skal lage en dvd av den. Samtidig var det en fra Bergen som tok lydopptak og lyden ble superbra.

Fantastisk konsert.

Har noen godbiter om dere vil ha. kegness@svorka.net

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes konserten var dritkjip. Låt bra, men Mark virket uinspirert, og låtvalget kunne ikke vært drygere med tanke på alle de låtene han faktisk kunne ha spilt.

Når det er sagt, så hadde jeg ike hørt den nyeste skiva, samtidig som jeg ikke har særlig kjennskap til Harris. Derfor kan jeg vel ikke ansees som kompetent nok i denne sammenhengen.

Men for faen, hva skjedde med money for nothing og sultans of swing?

Link to comment
Share on other sites

Kjære venner!! Det er her DERE og mange andre tar så skrekkelig feil. Dette var ikke en ren Mark Knopfler konsert/turne....Dette er en turne som går under navnet "An Evening Of Duets". Det var derfor han ikke spilte de gamle hitene. Jeg er møkklei av folk som uttaler seg negativt om akkurat dette når vedkommende ikke har nok kunnskap. Dette er en turne basert på den nye plata, altså duetter og den er i spedd noen sanger fra Knopflers soloplater og Emmylou Harris` soloplater.

Hadde dere godt på konserten for å høre Dire Straits sanger så tar dere grundig feil.

Virket Knopfler uinspirert?? Hvor feil går det an å ta...Ett tips; Speedway To Nazareth...Fy flate for en finnish på den sangen....

Prøv å sett dere inn i bakgrunnen for turneen før dere kommer med slike uttalelser. Dette gjelder ikke bare dere her inne men også såkalte musikkjournalister i diverse aviser/blad.

Link to comment
Share on other sites

nårhan spilte romeo and juliet hvorfor ikke noen andre. og det sto ikke fra solo albumene ders. det sto favortitter

og jeg tror at folk som dro dit skjønte det at det var ikke ren knopfler eller harris for den saks skyld

Edited by Strat fan
Link to comment
Share on other sites

Konsertarrangøren som skrev det. Typisk. Romeo And Juliet passet inn i setlista fordi det er en mer rolig sang. Sultans og Telegraph passet ikke inn fordi at de er lange blant annet. Det sa Knopfler selv. Du tror dette er en knopfler turne, men det er der du tar feil. Jeg har fulgt Knopfler siden 1994 og jeg har drevet Mark Knopfler Fanklubb Norge i to år så jeg vet hva jeg snakker om.

Har dessuten kontakt med både Guy Fletcher, Paul Crockford(Manager) og Richard Bennett.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev jo at jeg ikke hadde peiling nok til å uttale meg objektivt, men at konserten for meg personlig var kjedelig, noe du faktisk ikke kan si noe på.

Og Mark var ganske dæff sammenlignet med hva han har vært tidligere. Derav kommentaren om uinspirert. Mente for all del ikke spillinga hans, beklager hvis det kunne misforstås. Han spilte som en gud som alltid.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev jo at jeg ikke hadde peiling nok til å uttale meg objektivt, men at konserten for meg personlig var kjedelig, noe du faktisk ikke kan si noe på.

Og Mark var ganske dæff sammenlignet med hva han har vært tidligere. Derav kommentaren om uinspirert. Mente for all del ikke spillinga hans, beklager hvis det kunne misforstås. Han spilte som en gud som alltid.

Jonas er bare fornærmet fordi Knopfler ikke ville prate med ham :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.