Web Analytics
Jump to content

DEAN ML-79


alarn68

Recommended Posts

Hei

Har oppserver en artigliten ting angående salg av gitar.

Har en dean zx til salgs til kr 3300 som jeg selger 1000 kr rimeligere en riff.

Mange kjøper denne gitaren og man kan vel kalle den en hit men jeg synes nu ikke selv prisen jeg har er ekstremt bilig så nå skup kan man jo ikke kalle det og nå speigjel bra gitar er den nu aldeles ikke. Men nå kommer det jeg synes er lit rart. Har også en splitte ny

DEAN ML-79 som du må betale nesten 8000 lapper for på riff. Denne fikk jeg meget gunstig inn og tenkte ja da lar vi den gå bilig så noen kan gjøre seg en god handel og satte en pris på 4500,- .Men ingen bryr seg om den? Jeg er rimelig sikker på at vis jeg hadde satt prisen op hadde folk ringt på den også eller ?

Annonsene liger på finn.no separert.

ER det non som har non tanker angående dette :mellow:

ML-79 er da en hundre ganga bedre gitar en denne bilig modellen ZX eller ????????

9_-189212651.jpg

9_1852501177.jpg

Link to comment
Share on other sites

Har vært på sida di og sikla på den gitaren plenty ja, og det er en veldig god gitar etter det jeg har hørt!

Det eneste jeg har å utsette er at bildene på sida er litt mørke. Med litt mer smigrende bilder så tror jeg flere hadde vist interesse. Men ja, det er rart at den ikke er solgt ennå :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Har vært på sida di og sikla på den gitaren plenty ja, og det er en veldig god gitar etter det jeg har hørt!

Det eneste jeg har å utsette er at bildene på sida er litt mørke. Med litt mer smigrende bilder så tror jeg flere hadde vist interesse. Men ja, det er rart at den ikke er solgt ennå :)

Hei

Du hadde rett tokk non nye bilder av gitaren i bedre lys og vips var den solgt.

Får in en ny ML79 med lit spesiell farge kun 100 laget i denne fargen.

07_3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.