Web Analytics
Jump to content

DEAN ML-79


alarn68
 Share

Recommended Posts

Hei

Har oppserver en artigliten ting angående salg av gitar.

Har en dean zx til salgs til kr 3300 som jeg selger 1000 kr rimeligere en riff.

Mange kjøper denne gitaren og man kan vel kalle den en hit men jeg synes nu ikke selv prisen jeg har er ekstremt bilig så nå skup kan man jo ikke kalle det og nå speigjel bra gitar er den nu aldeles ikke. Men nå kommer det jeg synes er lit rart. Har også en splitte ny

DEAN ML-79 som du må betale nesten 8000 lapper for på riff. Denne fikk jeg meget gunstig inn og tenkte ja da lar vi den gå bilig så noen kan gjøre seg en god handel og satte en pris på 4500,- .Men ingen bryr seg om den? Jeg er rimelig sikker på at vis jeg hadde satt prisen op hadde folk ringt på den også eller ?

Annonsene liger på finn.no separert.

ER det non som har non tanker angående dette :mellow:

ML-79 er da en hundre ganga bedre gitar en denne bilig modellen ZX eller ????????

9_-189212651.jpg

9_1852501177.jpg

Link to comment
Share on other sites

Har vært på sida di og sikla på den gitaren plenty ja, og det er en veldig god gitar etter det jeg har hørt!

Det eneste jeg har å utsette er at bildene på sida er litt mørke. Med litt mer smigrende bilder så tror jeg flere hadde vist interesse. Men ja, det er rart at den ikke er solgt ennå :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Har vært på sida di og sikla på den gitaren plenty ja, og det er en veldig god gitar etter det jeg har hørt!

Det eneste jeg har å utsette er at bildene på sida er litt mørke. Med litt mer smigrende bilder så tror jeg flere hadde vist interesse. Men ja, det er rart at den ikke er solgt ennå :)

Hei

Du hadde rett tokk non nye bilder av gitaren i bedre lys og vips var den solgt.

Får in en ny ML79 med lit spesiell farge kun 100 laget i denne fargen.

07_3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.