Web Analytics
Jump to content

Gitarskole for nybegynnere: Måter å lære en ny aktivitet


007

Hverdagen til folk flest er fylt opp med en rekke aktiviteter. Det kan være aktiviteter som utføres på grunn av at de er inntektsgivende, eller det kan være aktiviteter som gjøres utelukkende fordi de som gjennomfører aktiviteten synes at det er moro.

I dagens moderne verden finnes det utallige eksempler på hva en aktivitet kan være. Hver eneste dag er det noen som prøver seg på en eller flere aktiviteter rundt omkring i verden. Et klassisk eksempel her er kortspillet poker.

Poker er en av mange populære spill som tilbyr underholdning, og det er en aktivitet som byr på mange lærerike stunder. Dette er et kortspill som du og de du skal spille med kan lære mye nyttig av, som dere kan ta med dere videre i livet.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på de forskjellige måtene du kan lære deg en ny aktivitet på. Eller for å si det mer nøyaktig, vi skal ta for oss forskjellige fremgangsmåter du kan ta i bruk for å lære deg å spille kortspillet poker.

guitar-756326_960_720.webp

Finn informasjon om det på nettet

Poker er et kortspill det finnes mye informasjon om på Internett. Derfor vil det være en sikker fremgangsmåte, dersom du ønsker å lære deg dette spillet. Det betyr rett og slett at du tilegner deg teoretisk kunnskap om spillet før du prøver å sette det ut i livet.

Men når det er sagt, så er det ikke sikkert at denne fremgangsmåten fungerer for alle. Om denne måten skal fungere for deg, så er du avhengig av å ha evnen til å se sammenhengen mellom teori og praksis.

Det å lære seg poker, kan minne litt om en klisjé. Når man skal lære seg poker, så må man nemlig øve. Og som det velkjente ordtaket sier, øvelse gjør mester. Det samme gjelder når du skal øve deg på å spille gitar. Det er viktig å øve på gitar dersom en skal bli skikkelig god og dra nytte av ferdighetene. Det kan hjelpe deg med å underholde andre, nyte musikk alene eller for å skrive en fin bursdagshilsen i sangform til en venn.

I forbindelse med poker er det imidlertid en liten tvist. For det er ikke slik at når du kan spille poker, så kan du spille alle pokervariantene. Hver enkelt pokervariant har nemlig forskjellige regler, og du må lære deg reglene til akkurat de du vil spille.

Prøv, gjør feil og prøv igjen

Enten du har lest deg opp om spillet på nettet først, eller hopper rett til dette punktet, så er også dette en fin fremgangsmåte. På engelsk er det et uttrykk for dette som kalles «learning by doing», men på norsk kaller man dette prøving og feiling. Det er det samme for spilleautomater du prøver deg på.

Prøving og feiling går ut på at du lærer mens du spiller. Begynn med å prøve deg frem, og hvis det blir feil så er det bare å prøve en annen fremgangsmåte. Så gjentar du denne fremgangsmåten til det blir rett, for før eller siden så vil du få det til uansett!

Tenk at du kan til du faktisk kan

Det kan også være lurt å være bevisst på hvilke tenker du har om deg selv og spillevnene dine når du forsøker å lære deg poker, eller en ny aktivitet generelt. Dette er noe som har ganske mye å si når man skal lære seg noe nytt.

Om du konstant går rundt og tenker at du ikke klarer det, så vil sjansen for at du faktisk klarer det veldig liten. Det er veldig viktig å ha troen på at en selv kan klare det til slutt, så en bedre tilnærming vil være å tenke at man kan. I verste fall kan man lære seg det!

Det finnes et engelsk uttrykk for dette, og det lyder slik «fake it til you make it». Det å tenke at du kan vil faktisk hjelpe deg på god vei, og til slutt så vil du klare det uten problemer i det hele tatt.

play-593207_960_720.webp

Ta et pokerkurs

Om du er en person som trives best med undervisning, kurs og lignende, så finnes det en fremgangsmåte for deg også.

I 2021 er det faktisk mulig å ta kurs i det aller meste, og det inkluderer poker. Ta et pokerkurs og bli mester i poker på 1-2-3!

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.3k
  Total Topics
  731.8k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,173
  Total Members
  1,734
  Most Online
  Natthapon
  Newest Member
  Natthapon
  Joined
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.