Web Analytics
Jump to content

3 spilleautomater med tøff gitarmusikk


007

Ofte er lyden av spilleautomater noe du skrur av, fordi de mekaniske lydene og automatiserte sangene kan få hvem som helst til å gå av hengslene. Det finnes faktisk også spilleautomater med god musikk, og med de riktige høyttalerne får du også god lyd. Hvis du elsker musikk og spilleautomater, så se nærmere på disse 3 spilleautomatene som alle har tøff gitarmusikk som tema.

Guns ‘n’ Roses 

Guns ‘n’ Roses er et amerikansk rockeband som har laget mange hits, og er kanskje ikke det første man forbinder med et live casino. Men de har altså lagt navn på en spilleautomat, og der kan du høre en rekke av de mest populære låtene, slik at du rolig kan skru opp volumet. Spilleautomaten er plassert midt på en konsertscene, der publikum står foran og rocker til de rå tonene fra bandet.

Spilleautomaten har ikke bare musikk på spillelisten, for heldigvis er innholdet også veldig bra. På spilleautomaten finner du fem hjul og 20 gevinstlinjer. I tillegg kan spilleautomaten Guns ’n’ Roses også tilby følgende:

      Wild: Wild-symboler kan erstatte de andre symbolene. På denne måten kan gevinster utløses der det ellers ikke ville være noen.

      Bonushjul: Bonushjulet utløser tilgang til en av tre følgende funksjoner: Encore gratisspinn, Crowd-pleaser bonusspill og myntgevinster.

      Crowd-pleaser bonushjul: Her kan du vinne gratisspinn og myntgevinster.

      Encore gratisspinn: Du kan vinne 10 gratisspinn.

      Appetite for destruction-wild: Et overliggende wild-symbol som kan fylle så mye som fem felt på hjulene.

      Legend spins: Spillrunder med stablede wildsymboler og omspinn.

      Solomultiplikator: Gevinstene dine multipliseres tilfeldig med mellom x4 og x10.

Motörhead

Motörhead er tittelen på et britisk tungmetall-band. På spilleautomaten er det store høyttalere, elektriske gitarer og klart for konsert. Spilleautomaten er en fem-hjuls spilleautomat, men er ikke helt klassisk. Den har nemlig et annet antall symboler på hjulene. På de to første hjulene fra venstre er det tre symboler, de to neste har fire symboler, mens det siste hjulet har hele fem symboler. Spilleautomaten inneholder 76 gevinstlinjer, og den tilbyr også følgende:

      Wild-symbol: Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler.

      Scattersymbol: Scattersymbolet utløser 10 gratisspinn.

      Mystery Reel-funksjon: Under denne funksjonen består hjulet av både vanlige og mystiske symboler.

      Bomberfunksjon: Klynger av mystiske symboler vises på hjulene.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix var navnet på en amerikansk rockegitarist som døde i 1970. Nå kan du spille på spilleautomaten Jimi Hendrix, hvor du kan lytte til noe av hans beste musikk og vinne premier samtidig. Jimi Hendrix er en femhjuls spilleautomat med 20 gevinstlinjer. Både symbolene og de forskjellige funksjonene på spilleautomaten er laget for å passe inn i Hendrix-universet, og du finner følgende funksjoner på maskinen:

      Purple Haze-funksjon: Symbolene på første hjul kan gjøres om til Wild-symboler.

      Red Guitar omspinn: Du får et ekstra spinn på hjulene.

      Pick and Click: Du kan velge mellom fire forskjellige gevinster: Myntgevinst, Crosstown Traffic gratisspinn, Purple Haze gratisspinn og Little Wing gratisspinn.

      Crosstown Traffic Free spins: Seks gratisspinn med et wild-hjul.

      Purple Haze gratisspinn: Mellom seks og 12 gratisspinn. Noen av de vanlige symbolene blir forvandlet til wild-symboler.

      Free Wing gratisspinn: Mellom seks og 12 gratisspinn med mellom tre og fem overliggende wild-symboler.

      Wild Symbol: Erstatter alle symboler unntatt scatter-symbolet.

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.4k
  Total Topics
  732.2k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,265
  Total Members
  1,734
  Most Online
  Lauritz
  Newest Member
  Lauritz
  Joined
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.