Web Analytics
Jump to content

1 års drift av Gitarnorge.no - en oppsummering


007

Vi i Content365 AS har nå drevet Gitarnorge.no i over ett år, og vil komme med en kort status på ting - og hvordan det første året har vært - og hvor veien går videre.

Vi har lang erfaring i å drive nettsteder – vi driver et hundretalls nettsider – og har mer eller mindre ganske god kontroll på det tekniske. Men dette forumet var helt spesielt, med et noe intrikat oppsett med tanke på programvare, og noe spesielle servere ting var satt opp på.

 

Men vi landet på beina, som så ofte før. Men det som vi var mest spente på, var om vi beholdt brukerne – og om dem satte pris på endringene vi gjorde. Jeg må si at jeg er særdeles overrasket, glad – og ikke minst stolt – over at brukerne har holdt ut, og gått foran for å gjøre GitarNorge til det det er i dag. Teknologi, servere og kode er bare et verktøy – uten brukerne hadde vi aldri hatt sjansen!

 

En stor takk også til moderatorene som har gjort en særdeles god jobb. Ingen nevnt og ingen glemt - en stor takk til dere alle!

 

Så - for å kunne holde dette forumet flytende, så har vi måtte gjøre noen grep. Det var, og er fremdeles ikke, nok inntekter til å kunne forsvare hvordan ting var før. Vi har måtte ut å selge annonseplass, og vi har fortsatt med støttemedlemskap for dem som vil ha annonsefri tilgang (og noen andre fordeler, se mer om det her). I tillegg har vi drevet aktivt med content marketing, som er noe av det vi i Content 365 AS kan aller best. Det betyr så enkelt som at noen betaler en liten sum, mot at vi plasserer en lenke eller annen reklame i en artikkel, for å spre budskapet til kunden. Dette er vi nok nødt til å gjøre mer av i tiden fremover, for å kunne få noe igjen for hva det koster å holde forumet i live. Et eksempel på dette er når vi plasserer en lenke til for eksempel en side som omhandler nyeste casino eller mer eller mindre håpløse gitarer - eller hva det måtte være. Det viktigste for oss, er at det er relevant for brukerne. 

 

Så skal vi passe på at det ikke blir for mye, og at vi prøver å holde det mest mulig innenfor temaet vi ønsker det skal være; musikk generelt - og gitar spesielt. 

 

Jeg er dog ikke bekymret for fremtiden. Vi har økonomi til å holde forumet i gang i lang tid, så lenge våre brukere og medlemmer ønsker det. Og det kommer vi til å gjøre – og vi tenker langsiktig.

 

Det er forøvrig utrolig gøy at noe som “gammelt” som et forum på internett, fremdeles har livets rett, i kampen mot Facebook og andre sosiale medier. Det tror jeg er kun medlemmenes fortjeneste - det er dem som har bygd dette forumet, med saklige (og mindre saklige) kommentarer, innlegg og nyttig kunnskap - ispedd en herlig dose humor, som jeg må ha min daglige “fiks” av.

 

Og jeg er veldig trygg på at GitarNorge også eksisterer også i fremtiden, men om det kommer endringer? Ja, det gjør det nok - vi skal prøve å endre oss i takt med tiden. Vi kommer til å poste flere artikler i databasen, som for eksempel den vi nylig postet om mer eller mindre håpløse gitarer.

 

Vi sees på forumet!

 

Bjørnar / 007


 • Like 4User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.3k
  Total Topics
  731.7k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,147
  Total Members
  1,734
  Most Online
  deadline_
  Newest Member
  deadline_
  Joined
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.