Web Analytics
Jump to content

1 års drift av Gitarnorge.no - en oppsummering


007

Vi i Content365 AS har nå drevet Gitarnorge.no i over ett år, og vil komme med en kort status på ting - og hvordan det første året har vært - og hvor veien går videre.

Vi har lang erfaring i å drive nettsteder – vi driver et hundretalls nettsider – og har mer eller mindre ganske god kontroll på det tekniske. Men dette forumet var helt spesielt, med et noe intrikat oppsett med tanke på programvare, og noe spesielle servere ting var satt opp på.

 

Men vi landet på beina, som så ofte før. Men det som vi var mest spente på, var om vi beholdt brukerne – og om dem satte pris på endringene vi gjorde. Jeg må si at jeg er særdeles overrasket, glad – og ikke minst stolt – over at brukerne har holdt ut, og gått foran for å gjøre GitarNorge til det det er i dag. Teknologi, servere og kode er bare et verktøy – uten brukerne hadde vi aldri hatt sjansen!

 

En stor takk også til moderatorene som har gjort en særdeles god jobb. Ingen nevnt og ingen glemt - en stor takk til dere alle!

 

Så - for å kunne holde dette forumet flytende, så har vi måtte gjøre noen grep. Det var, og er fremdeles ikke, nok inntekter til å kunne forsvare hvordan ting var før. Vi har måtte ut å selge annonseplass, og vi har fortsatt med støttemedlemskap for dem som vil ha annonsefri tilgang (og noen andre fordeler, se mer om det her). I tillegg har vi drevet aktivt med content marketing, som er noe av det vi i Content 365 AS kan aller best. Det betyr så enkelt som at noen betaler en liten sum, mot at vi plasserer en lenke eller annen reklame i en artikkel, for å spre budskapet til kunden. Dette er vi nok nødt til å gjøre mer av i tiden fremover, for å kunne få noe igjen for hva det koster å holde forumet i live. Et eksempel på dette er når vi plasserer en lenke til for eksempel en side som omhandler nyeste casino eller mer eller mindre håpløse gitarer - eller hva det måtte være. Det viktigste for oss, er at det er relevant for brukerne. 

 

Så skal vi passe på at det ikke blir for mye, og at vi prøver å holde det mest mulig innenfor temaet vi ønsker det skal være; musikk generelt - og gitar spesielt. 

 

Jeg er dog ikke bekymret for fremtiden. Vi har økonomi til å holde forumet i gang i lang tid, så lenge våre brukere og medlemmer ønsker det. Og det kommer vi til å gjøre – og vi tenker langsiktig.

 

Det er forøvrig utrolig gøy at noe som “gammelt” som et forum på internett, fremdeles har livets rett, i kampen mot Facebook og andre sosiale medier. Det tror jeg er kun medlemmenes fortjeneste - det er dem som har bygd dette forumet, med saklige (og mindre saklige) kommentarer, innlegg og nyttig kunnskap - ispedd en herlig dose humor, som jeg må ha min daglige “fiks” av.

 

Og jeg er veldig trygg på at GitarNorge også eksisterer også i fremtiden, men om det kommer endringer? Ja, det gjør det nok - vi skal prøve å endre oss i takt med tiden. Vi kommer til å poste flere artikler i databasen, som for eksempel den vi nylig postet om mer eller mindre håpløse gitarer.

 

Vi sees på forumet!

 

Bjørnar / 007


 • Like 4User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.4k
  Total Topics
  732.1k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,242
  Total Members
  1,734
  Most Online
  Aksel878
  Newest Member
  Aksel878
  Joined
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.