Web Analytics
Jump to content

Påskeegget


Cerpin Taxt
 Share

Recommended Posts

JOO, the trooper er jo drit bra. Sier ikke hvorfor, men den er det. Bruce Dickinson er best.

Argh... Nei, Bruce Dickinson er ikke best!=p Innrømmer at stemmen hans funker veldig bra på noen få Maiden-låter, men i det store og hele blir det bare utrolig plagsomt.

Menmen... her er mitt påskeeggbidrag:

http://video.google.com/videoplay?docid=-6...serrana&pl=true

Jason Becker som spiller Serrana.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Hahaha, Erling og Bernt er det beste av barnetv noensinne.

Fant sinsykt mange bra videoer igår ass!

Det der var ikke en av de beste, det sier litt om nivået!

Link to comment
Share on other sites

Hahaha, Erling og Bernt er det beste av barnetv noensinne.

Fant sinsykt mange bra videoer igår ass!

Det der var ikke en av de beste, det sier litt om nivået!

pompel og pilt er det beste barne tv noensinne.

De ruler, så absurd, så litte moral jeg elsker det.

Link to comment
Share on other sites

har ikke helt med emne å gjøre, men det har irritert meg noge så sinsykt i flere måneder.... Av en eller merkelig grunn får jeg ikke lyd på filmer fra youtube og googlevideo .. noen andre som sliter med dette eller vet hvordan det skal fikses??

Derimot funker lyden helt fint på videoer som bruker windows eller quicktime på nettsiden eks denne ---> http://www.snabbstart.com/film/skicklig-gitarrist.aspx

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.