Web Analytics
Jump to content

Kjøpt bass - mangler lyd + diverse utstyr


kifalc

Recommended Posts

Hei

Endelig fant jeg et brukandes bass-forum B)

Nettopp kjøpt meg en Ibanez EDB 405, men hadde ikke råd til forsterker/kabinett akkurat nå, men når skattepenga kommer inn, så et det stor sjans for at noen av de penga går til en Ashdown mag600-topp.

Noen som har noen tips til hvilke kabinetter som funker bra med denne toppen? Butikken jeg handler i hadde ikke så mange kabinetter inne, men kunne bestille det meste fra Ashdown, EBS, Hartke og Behringer. Regner med å gå for et 4x10-kabinett, ihvertfall til og begynne med, for så å supplere med en 15-tommer etterhvert.

Musikk-stilen jeg spiller mest, er metal (tungt og beinhardt)

Et par andre ting.....strengene som fulgte med Ibanez'en var jo ikke allverden å skrive hjem om....må vel byttes ut med DR-strenger. Noen som veit hvor i Akerhus de har disse?

Og til slutt.....tuner. Trenger en tuner (digital...analog...spiller ingen rolle). Noen tips til en tuner som ikke koster all verden? Gjerne fra en eller annen nettbutikk....

mvh

kifalc

Link to comment
Share on other sites

Tja...

Jeg hadde gått for EBS (hadde jeg bare hatt råd), men de andre er sikkert greie de også. Har ikke serlig gode gode erfaringer med behringer fra før så jeg er litt skeptisk til det kabinettet, men det kan jo hende at det er ubegrunnet... Jeg ville i hvertfall sett på hartke først. På ashdown er det vel litt forskjell på de dyre og billige seriene, men jeg tør ikke utale meg..

edit: Velkommen til forumet forresten!

Edited by AXL
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde gått for EBS (hadde jeg bare hatt råd)

Joa, EBS hadde vært noe det, men det koster litt vel mye. Testa en sånn liten EBS-combo, og den låt greit den.

Ligger nok an til enten Ashdown eller Hartke TP-kasse.

mvh

kifalc

Link to comment
Share on other sites

Ampeg har og en del fete kasser. Alle musikkbutikker i landet har muligheten til å bestille derfra. Monopolet Kick Music hadde på noen varer er såvidt jeg vet oppløst.

EBS er fete bassrigger det ja. Er Morgan som dealer dem her til landes. Hvilken butikk har du vært i?

Link to comment
Share on other sites

Musikkland på Lillestrøm.....

De har ikke noe Ampeg i butikken, men det er en annen butikk i Lillestrøm som har.....prisene var litt stive, dyrere enn EBS. Men man får vel hva man betaler for.

Hadde tenkt meg en basskasse til maks 4000, og da er egentlig litt 'farlig' å teste ut både EBS og Ampeg :D ....kan fort bli kostbart.

kifalc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.