Web Analytics
Jump to content

Kjøpt bass - mangler lyd + diverse utstyr


kifalc
 Share

Recommended Posts

Hei

Endelig fant jeg et brukandes bass-forum B)

Nettopp kjøpt meg en Ibanez EDB 405, men hadde ikke råd til forsterker/kabinett akkurat nå, men når skattepenga kommer inn, så et det stor sjans for at noen av de penga går til en Ashdown mag600-topp.

Noen som har noen tips til hvilke kabinetter som funker bra med denne toppen? Butikken jeg handler i hadde ikke så mange kabinetter inne, men kunne bestille det meste fra Ashdown, EBS, Hartke og Behringer. Regner med å gå for et 4x10-kabinett, ihvertfall til og begynne med, for så å supplere med en 15-tommer etterhvert.

Musikk-stilen jeg spiller mest, er metal (tungt og beinhardt)

Et par andre ting.....strengene som fulgte med Ibanez'en var jo ikke allverden å skrive hjem om....må vel byttes ut med DR-strenger. Noen som veit hvor i Akerhus de har disse?

Og til slutt.....tuner. Trenger en tuner (digital...analog...spiller ingen rolle). Noen tips til en tuner som ikke koster all verden? Gjerne fra en eller annen nettbutikk....

mvh

kifalc

Link to comment
Share on other sites

Tja...

Jeg hadde gått for EBS (hadde jeg bare hatt råd), men de andre er sikkert greie de også. Har ikke serlig gode gode erfaringer med behringer fra før så jeg er litt skeptisk til det kabinettet, men det kan jo hende at det er ubegrunnet... Jeg ville i hvertfall sett på hartke først. På ashdown er det vel litt forskjell på de dyre og billige seriene, men jeg tør ikke utale meg..

edit: Velkommen til forumet forresten!

Edited by AXL
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde gått for EBS (hadde jeg bare hatt råd)

Joa, EBS hadde vært noe det, men det koster litt vel mye. Testa en sånn liten EBS-combo, og den låt greit den.

Ligger nok an til enten Ashdown eller Hartke TP-kasse.

mvh

kifalc

Link to comment
Share on other sites

Ampeg har og en del fete kasser. Alle musikkbutikker i landet har muligheten til å bestille derfra. Monopolet Kick Music hadde på noen varer er såvidt jeg vet oppløst.

EBS er fete bassrigger det ja. Er Morgan som dealer dem her til landes. Hvilken butikk har du vært i?

Link to comment
Share on other sites

Musikkland på Lillestrøm.....

De har ikke noe Ampeg i butikken, men det er en annen butikk i Lillestrøm som har.....prisene var litt stive, dyrere enn EBS. Men man får vel hva man betaler for.

Hadde tenkt meg en basskasse til maks 4000, og da er egentlig litt 'farlig' å teste ut både EBS og Ampeg :D ....kan fort bli kostbart.

kifalc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.