Web Analytics
Jump to content

Tube Screamer spiser batterier


Recommended Posts

Jeg syns Tube Screameren jeg bygget tømmer batteriet veldig fort. Jeg måtte bytte batteri første gang bare 3 dager etter jeg satte det i. Syns det ble veldig fort tomt, men da hadde den blant annet stått på hele natta et par ganger, så jeg tenkte kanskje det kunne være derfor. Men nå begynner det å bli tomt igjen. Merker det ved at den plutselig ikke vrenger som den skal, og volumet bli mye lavere. Det er vel op-ampen som ikke får nok spenning regner jeg med. Målte 7,2V på det jeg byttet ut.

Hvor lenge pleier egentlig batteriet å vare på distortion-pedaler? Jeg har spilt en del timer om dagen med den, men det kan da ikke være mulig at jeg skal måtte skifte så ofte? I såfall må jeg få bygget en kontakt til en 9V adapter.

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Ser veldig godt hvorfor det her skjer nå. Ingenting som bryter kretsen her i det hele tatt. Batteriet er hele tiden koblet til 20kOhm som går til jord. Nå skjønner jeg hensikten med stereo jack. Har bare mono jack på både inn- og utgang. Men det er bare på inngangen jeg trenger stereo jack da vel?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.