Web Analytics
Jump to content

Prisantydning


Siri

Recommended Posts

Jeg vurderer å selge gitaren min som bare står og samler støv, men har dessverre lite peiling på priser og hvordan markedet er, så jeg lurte på om noen ville hjelpe meg litt. :)

Her er informasjonen jeg har om den:

Meksikansk Fender Stratocaster, modell nr. #013-4600/2

Dette står på klistremerket:

“Poplar body, One piece maple neck, 21 standard Nickel silver frets, Rosewood or maple fretboard, Die-cast machine heads, standard strat pickups, made in Mexico”

Gitaren ble kjøpt ny i 2002, og er lite brukt. De to siste årene har den stått i skapet uten å bli rørt. Plasten foran er på, men begynner å løsne litt i kantene, ellers er den meget pent brukt. Kabel, en enkel bag og reim følger også med. Husker ærlig talt ikke hva jeg gav for den ny, om det var 5000 eller 7000 (det er jo en vesentlig forskjell). Farge: sort og hvit.

Hva kan jeg regne med å få for denne? Setter stor pris på svar.

Link to comment
Share on other sites

Endelig pris vil selvfølgelig avhenge av markedet, din standhaftighet, eventuell slitasje på gitaren og diverse annet, men, om jeg gjetter 3000,-, kanskje litt mer fordi den er i veldig god stand og det følger med litt stæsj, tror jeg ikke jeg skulle være fryktelig langt unna. Du kan eventuelt også søke gjennom kjøp & salg-forumet for å se hva slike har gått for her tidligere.

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke om nasjonalitet og årgang har like mye å si for gitarer som for viner, men denne har iallefall samme modellnavn.

Et annet tips er å sjekke google, men siden jeg alt har gjort det for deg, så kan du jo få linken av meg.. :)

Lykke til iallefall..

Link to comment
Share on other sites

Jeg googlet, men fant mest utenlandske sider, så jeg var litt usikker på om prisen ville være den samme her. I samarbeid med min onkel kom vi også frem til rundt 3000, så det høres jo bra ut. Tenkte bare jeg ville høre med noen som var litt mer oppdatert, ettersom det er noen år siden han har kjøpt gitar selv.

Mange takk for hjelpen begge to. :)

Link to comment
Share on other sites

Jepp jepp..

Skal du nå selge den her på forumet, ville jeg valgt 3000,-

Men dersom du legger den ut i lokalavisa, sklole etc, ville jeg lagt ut på 3700, så kan det evt. prutes.. Teken er å få mest mulig penger :P

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke om nasjonalitet og årgang har like mye å si for gitarer som for viner, men denne har iallefall samme modellnavn.

Det er en Amerikansk stratocaster, de er omtrent dobbelt så dyre som Mexoci strat'ene.

3500 høres forresten ut som en grei startpris egentlig. Det eneste er at det kommer litt ann på modell. Min Mexicostrat kostet 7000 ny den og (jeg fikk den for 6000 siden det var modellen fra året før), men den er av typen Tex-Mex. Jeg har ikke sumlet meg til å ringe noe kontor for å skjekke hva forskjellen ligger i.

Forresten er det rimelig nytteløst å sammenligne det Norske markedet med andre land. Er ikke mye å bli lur på egentlig. Det meste er mye billigere i Amerika enn i Norge, men det gjelder ikke alltid fra europeiske produsenter.

Marshall Plexi'er er myye dyrere i amerika enn i Norge :huh:

Edited by Gnome
Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg får ikke så mye mer ut av det enn det som står på klistremerkene som er på, har egentlig svært liten peiling på gitarer... men den ble kjøpt ny i 2002, så den er jo ikke helt ny lenger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.