Web Analytics
Jump to content

Prisantydning


Siri
 Share

Recommended Posts

Jeg vurderer å selge gitaren min som bare står og samler støv, men har dessverre lite peiling på priser og hvordan markedet er, så jeg lurte på om noen ville hjelpe meg litt. :)

Her er informasjonen jeg har om den:

Meksikansk Fender Stratocaster, modell nr. #013-4600/2

Dette står på klistremerket:

“Poplar body, One piece maple neck, 21 standard Nickel silver frets, Rosewood or maple fretboard, Die-cast machine heads, standard strat pickups, made in Mexico”

Gitaren ble kjøpt ny i 2002, og er lite brukt. De to siste årene har den stått i skapet uten å bli rørt. Plasten foran er på, men begynner å løsne litt i kantene, ellers er den meget pent brukt. Kabel, en enkel bag og reim følger også med. Husker ærlig talt ikke hva jeg gav for den ny, om det var 5000 eller 7000 (det er jo en vesentlig forskjell). Farge: sort og hvit.

Hva kan jeg regne med å få for denne? Setter stor pris på svar.

Link to comment
Share on other sites

Endelig pris vil selvfølgelig avhenge av markedet, din standhaftighet, eventuell slitasje på gitaren og diverse annet, men, om jeg gjetter 3000,-, kanskje litt mer fordi den er i veldig god stand og det følger med litt stæsj, tror jeg ikke jeg skulle være fryktelig langt unna. Du kan eventuelt også søke gjennom kjøp & salg-forumet for å se hva slike har gått for her tidligere.

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke om nasjonalitet og årgang har like mye å si for gitarer som for viner, men denne har iallefall samme modellnavn.

Et annet tips er å sjekke google, men siden jeg alt har gjort det for deg, så kan du jo få linken av meg.. :)

Lykke til iallefall..

Link to comment
Share on other sites

Jeg googlet, men fant mest utenlandske sider, så jeg var litt usikker på om prisen ville være den samme her. I samarbeid med min onkel kom vi også frem til rundt 3000, så det høres jo bra ut. Tenkte bare jeg ville høre med noen som var litt mer oppdatert, ettersom det er noen år siden han har kjøpt gitar selv.

Mange takk for hjelpen begge to. :)

Link to comment
Share on other sites

Jepp jepp..

Skal du nå selge den her på forumet, ville jeg valgt 3000,-

Men dersom du legger den ut i lokalavisa, sklole etc, ville jeg lagt ut på 3700, så kan det evt. prutes.. Teken er å få mest mulig penger :P

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke om nasjonalitet og årgang har like mye å si for gitarer som for viner, men denne har iallefall samme modellnavn.

Det er en Amerikansk stratocaster, de er omtrent dobbelt så dyre som Mexoci strat'ene.

3500 høres forresten ut som en grei startpris egentlig. Det eneste er at det kommer litt ann på modell. Min Mexicostrat kostet 7000 ny den og (jeg fikk den for 6000 siden det var modellen fra året før), men den er av typen Tex-Mex. Jeg har ikke sumlet meg til å ringe noe kontor for å skjekke hva forskjellen ligger i.

Forresten er det rimelig nytteløst å sammenligne det Norske markedet med andre land. Er ikke mye å bli lur på egentlig. Det meste er mye billigere i Amerika enn i Norge, men det gjelder ikke alltid fra europeiske produsenter.

Marshall Plexi'er er myye dyrere i amerika enn i Norge :huh:

Edited by Gnome
Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg får ikke så mye mer ut av det enn det som står på klistremerkene som er på, har egentlig svært liten peiling på gitarer... men den ble kjøpt ny i 2002, så den er jo ikke helt ny lenger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.