Web Analytics
Jump to content

[SELGES] Blackheart Handsome Devil 15 1x12" Stack (Modifisert)


Duckling

Recommended Posts

Oppryddingen fortsetter, og vi har nå kommet til et snasent lite rør-stack som aldri brukes.

Forsterkertoppen har fått innebygget reverb som styres med et pot på baksiden av toppen, som fungerer veldig fint. Den har også fått en tre-posisjons "voicing"-switch på fremsiden. Målet her var at første posisjon var ampens originallyd, andre posisjon skal få den til å låte mer som Fender (aner ikke hvilken), og tredje posisjon skal få den til å låte mer som Marshall (aner heller ikke her hvilken). Jeg aner som sagt ikke hvordan dette er gjort, og jeg har ikke erfaring nok til å uttale meg om hvor nært det treffer Fender og Marshall, men det er hørbar lydforskjell i de tre posisjonene. Fender gir litt mer clean headroom inbiller jeg meg, mens marshall gir litt mer trøkk, i mangel på bedre ord. Den har også fungert godt overens med pedalbrettet mitt de gangene jeg har trengt det.

Kabinettet har fått byttet ut elementet med et Warehouse British Invasion ET65. Hvordan dette låter i forhold til originalen aner jeg ikke, men jeg har ingenting å utsette på det! Kabinettet er halvåpent bak. Det er skruehull for å montere en plate for å få det lukket, men den plata har dessverre røket ved en anledning. Er dog sikkert lett å sage til noe selv av en MDF-plate eller liknende om man vil ha lukket cab.

Stacket står i Horten, Vestfold, og kan prøves her. Ønsker helst ikke å sende det med posten pga størrelse og vekt, men om noen kjenner noen som kjører forbi i nærheten så kan jeg være behjelpelig med transport til fornuftig knutepunkt!

Tenker i utgangspunktet 4000 for dette stacket, men kom gjerne med bud :)

IMG_0044

Fler bilder her: https://flic.kr/s/aHsmPWrN1U

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.