Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

DIY kit - Der May booster fra musikding


Anbefalte innlegg

Hadde en ødelagt MXR Phaser som jeg fikk her på forumet for en stund tilbake og aldri fikk til. En pot, led og bryter. Perfekt utgangspunkt for en booster. Og det er jo alltid gøy med gjenbruk? 

Er veldig trofast mot Musikding sine kits. Dette er kanskje det letteste kittet de har, sammen med Distortion Plus klonen. 

Da ble det en Der May med rosa led. Veldig trangt rundt input Jack og DC Jack, men med litt knoting så gikk det fint. Ville løst det annerledes hvis jeg brukte en uborret chassis. 

Låter helt utmerket! Veldig mye gain i forhold til andre booster jeg har hatt. Passer perfekt for å tighte opp en crunch kanal, som en erstatning til tube screamer for å oppnå high gains. En god soloboost er det også. Både løfter og "rensker opp" tonen en del og gir en god Boost. 

Anbefales for nybegynnere og viderekommende. 

Skal dekke til MXR logoen etterhvert. 

20200712_181053.jpg

20200712_181030.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Musikding har utmerkede sett. Jeg satte akkurat sammen en EQD Acapulco Gold-kopi derfra, låter helt fantastisk til en brøkdel av prisen (Originalen er for øvrig helt vanvittig overprisa med tanke på hvor få og billige komponenter pedalen har.)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
48 minutter siden, Arkadian skrev:

Lag heller en artig parodisk vri på den, som i vedlagte fil. Vektor-pdf, bruk den om du vil. Jeg tegna den akkurat i Illustrator.

may.pdf 344 kB · 2 downloads

Herlig! Skal få printet den på jobb etter ferien 😁 

De nailet denne kopien imponerende godt. Skal du etterligne lyden til May, så kommer du skummelt nærmt med denne på en litt overdreven clean kanal. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Satser på at de blir litt flinkere med agingen enn dette her:      I hvert fall om de skal kunne forsvare prisene.
  • Prisene på Gibson har jo skutt i været, både nytt og ikke minst brukt. Nå som Murphy lab snart slipper sine kreasjoner, tror jeg det kommer noen spinnville priser.    https://youtu.be/QTpEWcjJwdQ Prisene på Collectors Choice og True Historics vil nok fort blekne.  
  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.