Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

DIY kit - Der May booster fra musikding


Anbefalte innlegg

Hadde en ødelagt MXR Phaser som jeg fikk her på forumet for en stund tilbake og aldri fikk til. En pot, led og bryter. Perfekt utgangspunkt for en booster. Og det er jo alltid gøy med gjenbruk? 

Er veldig trofast mot Musikding sine kits. Dette er kanskje det letteste kittet de har, sammen med Distortion Plus klonen. 

Da ble det en Der May med rosa led. Veldig trangt rundt input Jack og DC Jack, men med litt knoting så gikk det fint. Ville løst det annerledes hvis jeg brukte en uborret chassis. 

Låter helt utmerket! Veldig mye gain i forhold til andre booster jeg har hatt. Passer perfekt for å tighte opp en crunch kanal, som en erstatning til tube screamer for å oppnå high gains. En god soloboost er det også. Både løfter og "rensker opp" tonen en del og gir en god Boost. 

Anbefales for nybegynnere og viderekommende. 

Skal dekke til MXR logoen etterhvert. 

20200712_181053.jpg

20200712_181030.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Musikding har utmerkede sett. Jeg satte akkurat sammen en EQD Acapulco Gold-kopi derfra, låter helt fantastisk til en brøkdel av prisen (Originalen er for øvrig helt vanvittig overprisa med tanke på hvor få og billige komponenter pedalen har.)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
48 minutter siden, Arkadian skrev:

Lag heller en artig parodisk vri på den, som i vedlagte fil. Vektor-pdf, bruk den om du vil. Jeg tegna den akkurat i Illustrator.

may.pdf 344 kB · 2 downloads

Herlig! Skal få printet den på jobb etter ferien 😁 

De nailet denne kopien imponerende godt. Skal du etterligne lyden til May, så kommer du skummelt nærmt med denne på en litt overdreven clean kanal. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg kommer til å få en Gibson Slash Les Paul Standard 2020 (i nyyyydelig Anaconda Burst) til jul. Men den har ikke weight relief. Jeg har aldri holdt i en Les Paul som ikke har det, så jeg aner ikke hva jeg kan forvente meg. Det eneste jeg er sikker på er at jeg nok må sitte når jeg spiller.  Jeg har en Les Paul Faded 2017, på 3,2 kg. Den kan jeg stå med i 30-40 minutter, men jeg er nybegynner (tok pause i et par år), og synes det er så vanskelig å treffe de riktige strengene når jeg står. Han jeg øver med spiller akustisk gitar, og sitter. Dermed blir det til at jeg også sitter når vi er sammen. Om noen har tips til plekterteknikk tar jeg imot med glede!       
  • Hei Endt hvordan går det med amp bygge prosjektet? Jeg har akkurat bestilt et 18W Plexi byggesett fra ampmaker.uk Jeg har printa ut bygge manualen, leser litt hver kveld og gleder meg som en unge. Venter litt med eff loop settet...
  • Nei, men jeg har mutterhylser, men det ser det ut som om du har fått tak i 🙂 Fint kabinett!
  • Grattis! Virker fete de der! 🙂
  • Har i senere tid hatt litt løselige tanker om å ha én gitar i tillegg til Strat´ne, men egentlig ikke funnet noe som har trigget kjøpelyst - uten at det har vært (alt) for dyrt. Men for et par uker siden kom jeg over en YT-snutt der Jared James Nichols demonstrerte Epi´s versjon av hans Old Glory.  Da begynte det å klø litt. Det helt enkle nedstrippede konseptet med kun én P-90 og det litt "bøllete" designet tiltalte meg. Så da måtte jeg innom posten og hente pakke i dag:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.