Web Analytics
Jump to content

Gitar på fly - OSL->SVG


N-Jay
 Share

Recommended Posts

Skal til Oslo i helgen og kom over en klassisk gitar jeg skal teste ut og muligens kjøpe for å ta med tilbake til Stavanger.

Tenkte at det skulle gå OK å ta denne med som håndbagasje, men har lest meg litt opp og iom. at jeg flyr med Norwegian, ser det litt mørkt ut med tanke på hva de tillater.

Spørsmålene er:

 1. Har noen nylige erfaringer med å ta med gitar ombord i Norwegian-fly?
 2. Hvis man sender som spesialbaggasje, vil den vel havne med resten av innsjekket bagasje likevel og problemene med kulde/varme ved takeoff landing vil muligens skade gitaren?

Takker fot svar og eventuelle tips :-)

Link to comment
Share on other sites

Har flydd med gitar i båndbagasje med Norwegian et par ganger og det har aldri vært noe problem. Som nevnt lønner det seg å stå fremst i boardingkø, for å enklest finne plass til gitaren på flyet. Erfaringsmessig følger flyselskap så å si aldri retningslinjene sine om størrelse på håndbagasje, bortsett fra Ryanair.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.