Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

knutfin

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

knutfin vant dagen sist April 2 2020

knutfin hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

29 Excellent

Om knutfin

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 903 profilvisninger
 1. Har du en liggende eller vet om en som kan være til salgs, ta kontakt på PM. Så tar vi det derfra.
 2. Gibson SG har alltid vært, og vil alltid være, en favoritt her i gården. Her er min Standard fra '64.
 3. Har flydd med gitar i båndbagasje med Norwegian et par ganger og det har aldri vært noe problem. Som nevnt lønner det seg å stå fremst i boardingkø, for å enklest finne plass til gitaren på flyet. Erfaringsmessig følger flyselskap så å si aldri retningslinjene sine om størrelse på håndbagasje, bortsett fra Ryanair.
 4. Ja, den er ikke dum! Kjøpt på Skeidar. Martin kjøpte jeg fra en kar i New York i 2014. Den trengte litt liming her og der, men etter en runde hos Geir Falck var den i topp stand igjen. Tunerne er bytta til Grovers en gang i tiden, men de originale (Klusons) fulgte med i kassen som forøvrig er original. Den veier ikke en dritt (1,6kg) og låter varmt og balansert. En blir litt lurt av den lille kroppen, den lager mye mer lyd enn en skulle tro. Mahogni i sarg og bunn, gran i topp og braz rosewood i gripebrett. Gibson er rykende fersk, kjøpte den i helga. Refrettet, men ellers er
 5. Sofakroken min om dagen, Martin 0-18 '48 og Gibson SG Standard '64. Martin er som regel hjemme, mens SG'en tar en liten pause fra øvingslokalet. Og så min snart 6 år gamle Macbook Air da. Nærmer seg vintage snart den og. Alle tre helt prima på hvert sitt felt. Har en Blues Jr på lån og, men i mangel av jackkabel var den ikke satt fram for anledningen.
 6. Takk for tips! Blir spennende å prøve seg fram.
 7. Ok, det gir godt svar på spm mitt. Er ikke helt blank, men er heller ingen kløpper. Dette kommer til å bli et typisk prosjekt over tid, så det ender sikkert opp med at jeg prøver selv for så å levere det til noen som kan det til slutt.
 8. Se der ja. Ser MJT og Kingbee tilbyr FR-routa kropper til en billig penge. Antageligvis den rimeligste måten å gjøre det på. Er setup av hals greit å gjøre selv, om det er gjort klart for locking nut?
 9. Så det er ikke vanskelig å montere floyd om det er routet for den? Er veldig fersk på det området.
 10. Har lyst på en Strat med Floyd Rose, men finner aldri helt den gitaren jeg vil ha. Har begynt å tenke på å sette sammen en partsocaster med ønskede specs. Men vet noen hva det vil koste å ettermontere floyd?
 11. Ny låt av bandet mitt. Kom med innspill. Det er forøvrig den som heter Krok. http://www.nrk.no/urort/Artist/AndersandtheBremseths/default.aspx
 12. Snakka med han fyren jeg og. Han sa at han ikke var sikker på om det var ekte Gibson eller ikke, så en uærlig sjel er det nok ikke. Klarer ikke å se forskjell på den der og en ekte, jeg hvertfall, men serienummeret matcher en LP laget i 2006 og den der var flunka ny. Kopi, jess.
 13. takk for det. bruker en ´62 ri telecaster stemt i drop a. 0.12-strenger gjennom en marshall jvm. er midt i mixingen nå, så blir vel sittende å trykke en god stund til i pro tools tenker jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.