Web Analytics
Jump to content

H&K Statesman dual el34


Endt

Recommended Posts

Har en fyr som vil bytte en H&K statesman mot min engl thunder combo, men har lite erfaring med h&k og enda mindre med deres el34 amper. Er det noen som har prøvd denne? Hvor nært kommer man marshall lyd, og kan man få til old school metallica med en ts i front? Den er nok ikke lettsolgt, men det er ikke en engl combo heller...

hqydd9lr6w24psurgojg.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Bumper denne.

Det ble NAD. 

Byttet dennetil meg mot min engl thunder combo. Røra som sto i var mikrofoniske, så fikk penger imellom til nye rør. Da jeg prøvespilte den synes jeg den var litt for bright etter min smak, men tok alikevell sjansen, kunne jo være de dårlige røra. Forhørte meg med folkene hos eurotubes og ble anbefalt jj 6ca7 power rør og vanlige jj ecc83s preamprør.

Etter drøyt 1,5 uke kom røra og de gamle ble røsket ut og erstattet med nye, en kjapp bias justering og den var klar. 

Ble testet med min les paul classic med 57' classics gjennom mitt engl pro med v30 elementer

Clean kanalen holder seg clean selv ved relativt høyt volum og er ganske "sparkly", ikke fender cleans, men bra. Dette er en 50w amp så sinnsykt headroom er det ikke. En kul funksjon er trimpot på baksiden der du kan stille fordeling av reverb mellom clean og drive kanal, veldig hendig.

Drive kanal er den jeg bruker oftest og er mest fornøyd med. Alt ifra "skitten" clean til plexi crunch. Med den innebygde boosten får du den opp i high gain område, ala boostet jcm 800. Det er også en trimpot for justering av db level på boost funksjonen. Testet også med en maxon od808 i front i tilegg til boost og vil påstå at den duger til spille metall med samtlige prefikser.

Overall: 

Bra og allsidig amp, er ikke high end boutique, men en ærlig god arbeidshest. Made in germany, så vil tro den holder mål kvalitetsmessig

Edited by Endt
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.