Web Analytics
Jump to content

Enkel mod på Boss MT-2


Recommended Posts

Boss Metal Zone MT-2 er vel berømt og beryktet for sin hissige vepselyd, og den kan være ganske vanskelig å få skrudd vekk!

Jeg liker pedalen, men den krever at du forstår hva kontrollene gjør og at du tar deg tid til å justere de!

Men en veldig enkel modifikasjon for å få vekk de hissigste vepsene og gjøre pedalen litt mer anvendelig:

Lodd ut de to kondensatorene merket C24 og C35 ! (merket godt på printkorter) IKKE erstatt med jumpers, bare få de vekk!

Pedalen mister nok noe gain, men den har likevel rikelig... Kanskje det bare demper litt i mellomtonen og derfor høres ut som om noe gain forsvinner...

Gjorde dette selv i dag, dessverre uten før og etter lydklipp!

Edited by askret
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Spennende! Fikk nesten lyst til å kjøpe en bare for å prøve.

Jeg brukte en slik i mange år uten MOD. Fungerte fint med et par fåtall forsterkere, men veldig fizzy med de fleste. Den har nok ikke vondt av å miste litt gain :) Ofte er det slik at dersom man fjerner litt av forsterkningen, så får man noe annet i retur - et bredere frekvensspekter (båndbredde). Det kan hende at det er nettopp det du gjorde nå.

Jeg er fasinert over hvor lenge du har holdt liv i DIY-forumet over flere år, skikkelig bra.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Det blir ofte en helt annen verden, Randy Rhoads brukte vel Dist+ gjennom gammal Marshall på full guffe :) Brukte selv MT-2 gjennom JCM800 med lett crunch som hovedvreng en periode da jeg spilte i metallband, det fungerte det! Hjelper veldig å skjønne hvordan EQen på den funker også.

Link to comment
Share on other sites

Testet den ikke så grundig før modden, men nå synes jeg den låter bra på alle kanaler både på Mesaen og Marshallen jeg har. De har begge alt fra helt clean til high-gain. Metal Zone er bra den!

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.