Web Analytics
Jump to content

Trøbbel med ampsim i Cubase


Praiser

Recommended Posts

Sitter her med et problem jeg ikke finner helt uta. Jeg skal ta om gitar-spor i cubase via amp-sim. Problemet er bare at jeg hører clean-signal når jeg tar opp. Cubase fanger opp signalet uten problem, men legger på sim ETTER at jeg har tatt opp. Greit nok, men jeg vil høre dist. gitar mens jeg tar opp. Har prøvd å klikke på monitor-ikonet, sjekka vst-connectios, asio-driver , men fortsatt bare clean-signal å få. Signal-gangen er som følger: Gitar - M-audio Mtrack - Pc . Noen som kan hjelper?

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, CastorFiber skrev:

Jeg er ganske sikker på at problemet ditt er at du ikke hører på utgangen fra DAW, men på signalet som går inn. Derfor får du ikke med "lydsminken" du har lagt på.

Nå har eg ikke brukt cubase mye på en del år men, tror at inn signalet ikke er noe problem siden du får spillt inn. Det er nok definitivt noe i outputen siden output signalet forsvinner hvis du vrir den helt til høyre dvs mot usb. Det kan være noe med den interne lyd routingen i lydkortdriver, cubase  eller noe i amp simen . Hvilken amp simulator og versjon av cubase er det du bruker ?

Edited by Kramer
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.