Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Har en EHX Holy grail reverb-pedal som har funka fint fram til nå. Etter en litt lengre permisjon fra brettet var den tilbake i dag.
Men den virker ikke. Kommer lyd gjennom og LED lyser, men ingen romklang. Skrur man Blend på fullt kutter den lyden helt ut.
Får strømarrow-10x10.png fra en Voodoo lab 2 fra utgang 6 med "Normal innstilling". Noen som har noen innspill? Eller er den rett og slett moden for soptippen?

Link to comment
Share on other sites

Regner med det er vanskelig og få fikset, men jeg hadde tatt å skrudd den opp og tittet inni den bare for moro, og kanskje fått sett hvor problemet ligger, men den er nok uansett moden for soptippen. Men, det kan jo være at det er noen her som kan peke deg i riktig retning til å få fiska det ved å ta nærbilder av innmaten. Hadde vært morsomt og sett. Ble litt nysgjerrig :P

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Morsom historie; kjøpte en ny Holy Grail Nano med strømforsyning. Tenkte å slenge den andre i søpla, men som en siste mulighet så prøvde jeg den med den nye strømforsyninga, og da virka den gitt! Så nå har jeg to!
Så da regner jeg med at de ikke kan drives av Voodoo-lab sine strømforsyninger da. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.