Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Har en EHX Holy grail reverb-pedal som har funka fint fram til nå. Etter en litt lengre permisjon fra brettet var den tilbake i dag.
Men den virker ikke. Kommer lyd gjennom og LED lyser, men ingen romklang. Skrur man Blend på fullt kutter den lyden helt ut.
Får strømarrow-10x10.png fra en Voodoo lab 2 fra utgang 6 med "Normal innstilling". Noen som har noen innspill? Eller er den rett og slett moden for soptippen?

Link to comment
Share on other sites

Regner med det er vanskelig og få fikset, men jeg hadde tatt å skrudd den opp og tittet inni den bare for moro, og kanskje fått sett hvor problemet ligger, men den er nok uansett moden for soptippen. Men, det kan jo være at det er noen her som kan peke deg i riktig retning til å få fiska det ved å ta nærbilder av innmaten. Hadde vært morsomt og sett. Ble litt nysgjerrig :P

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Morsom historie; kjøpte en ny Holy Grail Nano med strømforsyning. Tenkte å slenge den andre i søpla, men som en siste mulighet så prøvde jeg den med den nye strømforsyninga, og da virka den gitt! Så nå har jeg to!
Så da regner jeg med at de ikke kan drives av Voodoo-lab sine strømforsyninger da. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.