Web Analytics
Jump to content

Grill cloth til Twin Reverb


Pledrik

Recommended Posts

Fikk en '77 Twin Reverb i delbytte på en gitar, men den har uoriginalt og støøgt grill cloth (eller nå hva det heter på norsk). Fikk anbefalt aged korrekt trekk fra Mojotone, men de skal ha ca USD 100 for frakt. Er det noen som vet om noen gode alternativer som ikke koster skjorta? Grazie.

Link to comment
Share on other sites

50 minutter siden, Pledrik skrev:

Fikk en '77 Twin Reverb i delbytte på en gitar, men den har uoriginalt og støøgt grill cloth (eller nå hva det heter på norsk). Fikk anbefalt aged korrekt trekk fra Mojotone, men de skal ha ca USD 100 for frakt. Er det noen som vet om noen gode alternativer som ikke koster skjorta? Grazie.

http://www.tube-town.net/ttstore/Tolex-Grillcloth/Grillcloth:::111_120.html?MODsid=dilngnc6k6oor43mguneo1bo82

 

Blir enda billigere når du registrerer deg, tysk moms blir trukket fra.

Link to comment
Share on other sites

Gjorde en" lekeordre" hos Mojo nå, for èn stk single-coil skal de ha $52 i frakt for vanlig Priority Mail. Det er bare sludder, her legger de opp til å tjene ekstra penger på internasjonale orde virker det som. Shady.

Link to comment
Share on other sites

Hah! Fant en perfekt en på ebay. 40 bøcks med alt. Snart kommer dyi tråden "pledrik gjør ting han ikke kan". Kan forsåvidt legge inn noen innspillinger under samme tråd?...

Forsterkeren er forøvrig veldig fet. 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Da fikk jeg byttet grillen. Tok en liten time og må si meg veldig fornøyd. Forsterkeren forøvrig er veldig bra. Disse modellene har jo den litt forhatte master volumen, men med litt skruing så har jeg funnet godlyden. Tipper den har vært mod'et (den spiller ikke i nærheten av så høyt som den skal) så skal ta den med til doktoren en tur for nattesøvnens del. 

image.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.