Web Analytics
Jump to content

Gibson SGJ 2013 (fortløpende prosjekt/herping)


Recommended Posts

Jeg har lenge tenkt på å slenge inn noe p90 i en SG jeg har hatt siden jeg var guttunge, men jeg har ikke hatt hjerte til å tulle med den. Derfor kjøpte jeg noe tilsvarende ræl som skal få føle på noe modifisering av ymse kvalitet.

Det skal sies at i tillegg til at den så jævlig ut, så låt den også rimelig drit.
Strengehøyde og intonasjon var totalt på bærtur i tillegg til at noen av strengene låg for lavt i nøtta og forårsaket noe skurring.

Det ble en Gibson SGJ 2013 for den nette sum av 3000 spenn, og sånn så den ut når jeg fikk den:

t_2015822_IMG_5716.JPGt_2015822_IMG_5717.JPG

Jeg prøvde først å få til en noenlunde jevn farge, men det fungerte bare til en viss grad i forhold til min tålmodighet.

t_2015822_IMG_5725.JPGt_2015822_IMG_5719.JPG

Så jeg valgte det spontane alternativ nr 2: Pusse ned gitaren å starte på scratch (etter "det er ikke så nøye-prinsippet"). Jeg tok bare fronten i første omgang med noen strøk beis og matt klarlakk type gulvlakk. Det kan hende den får seg en skikkelig farge på sikt.

t_2015822_IMG_5730.JPGt_2015822_IMG_5735.JPGt_2015822_IMG_5736.JPGt_2015822_IMG_5738.JPGt_2015822_20150816_204710.jpg

Jeg ble i grunn helt ok fornøyd med fargen inntil videre. Etter noe superlim, bakepulver, justering, blyant og resten av alt det gode, så ble det faktisk en relativ player. Jeg mistenker at veien videre nå er p90s og bigsby, men vi får se hvordan det går..

Edited by ØysteinV
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

For det første så tar jeg dritdårlige bilder, for det andre så er arbeidet mitt av så skrantende kvalitet at det ikke burde dokumenteres noe særlig.
Men uansett, så kjøpte jeg meg en håndoverfres (og en hel bråte med unødvendig verktøy) og fikk freset ut til nye pickups. "jammen hallo, de matcher ikke.." Tro meg, jeg vet det. Greier ikke å bestemme meg for om det blir det ene eller det andre.

t_2015926_20150905_234202.jpg

Nå venter jeg på de siste delene som kommer i posten hvert øyeblikk.

Sånn er situasjonen i dag:

20150926_171106_zpsfxwkub5e.jpg

Edited by ØysteinV
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.