Web Analytics
Jump to content

NGD Jem 77 PMC Kanskje ?


stensen

Recommended Posts

Noen har sikkert fått med seg at jeg er hekta på Jem's. Har skrevet kontrakt for henting av min første swirl (Jem nr 15) som skal hentes i sommerferien i Spania. Men mandag dukket det opp enda en Jem 77 PMC på ebay med "buy now" som er ganske uvanlig på såpass sjeldne gitarer. PMC'n er bare laget i 271 eksemplarer. Jeg klinte til og er nok en av svært få som har to PMC'r i samlingen. Betalte øksen mandag 11 mai. Det har vist vært transport streik i tyskland for gitaren er ikke sendt ennå. Bli så jæ.... frustrert når det går over en uke før selger gidder å svare på mail ang shipping. Har pr idag ikke fått noe svar på¨når han kan få sendt øksen. Hvis og om den kommer blir den nok et bytte objekt for den andre swirl'n jeg mangler Jem 77 GMC laget i 361 eksemplarer. Har nå tatt en standpunkt at når det gjelder dealing/bytting av gitarer så vil jeg annonsere at jeg ikke gidder å følge opp noe med en ev gitar dude så lenge han ikke klarer å svare på en mail innen 48 timer. Så vanskelig kan det ikke være. Er det flere som har opplevd selgere/kjøpere med sirup i ræ..... Her er øksen. Kommer kanskje.

post-7278-0-72969000-1432320231_thumb.jp

Edited by stensen
Link to comment
Share on other sites

Fin swirl . Håper det ordner seg .

Har en en del selgere som svarer etter mange dager - ikke oppgir tel nr- ikke makter å ta eller sende bra bilder .

Disse klarer jo sjelden å pakke en gitar skikkelig heller .

Dessverre MÅ en bare gi opp uansett hvor lyst en har på gitaren .

Sist var det en som sendte en superstrat type gitar i en tynn original eske med to tynne lag bobleplast utenpå .

En gammel spinkel Ibanez kasse som rg550 kom med .

Det der er bare BINGO om den kommer frem hel .

Han påstod han KUNNE pakke gitar skikkelig.....en annen sendte en Gibson LP på samme måte ( Gibson kassene er bedre da , MEN halser på de uhuuu ) .

Edited by Sugardaddy65
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.