Gå til innhold
Robin_ogn

V-amp 2

Anbefalte innlegg

Hvordan får jeg pcen til å finne v-ampen når jeg har koblet den i midi out på mitt M-audio 1010 lydkort..?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har jeg forstått deg riktig når jeg tror du har koblet kabelen fra V-Ampen inn på det som heter 'MIDI out' på lydkortet? Er du sikker på at denne ikke skulle ha stått på 'MIDI in'? Jeg vet ikke hva du skal bruke den til, men synes det hørtes litt rart ut at den skulle på utgangen på lydkortet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har et sånnt program som man kan styre v-ampen fra, da skal den vel stå i midi UT på lydkortet og INN på v-ampen? eller?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ok, da gjettet jeg feil med tanke på din bruk, beklager det!

Har i grunnen ikke noen videre tips, utover å lese nøye gjennom det som måtte følge med av manualer til programmet du bruker, og eventuelt komme med mer konkrete beskrivelser av problemet, er litt vanskelig å hjelpe når diagnosen er 'det virker ikke.'

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.