Web Analytics
Jump to content

Dumt spørsmål


Rustyjuggler

Recommended Posts

Hei

Jeg har antageligvis et dumt spørsmål. Jeg har en forsterker fra http://www.mahaffayamps.com/ med en hi-gain bryter bak som jeg ikke får til å virke. Og jeg lurer på om det er jeg som ikke vet hvordan bryteren virker. Det er en metalltapp som står ut som jeg kan trykke inn, men den spretter bare ut igjen. Jeg hadde regnet med et slags klikk eller noe for å høre at den er trykket inn. Jeg kan ikke høre noen forskjell hvis jeg trykker den inn. Det går også ann å vippe den litt opp og ned, men ikke mye og det er ikke noen klikk der heller. Den kan også roteres rundt, men jeg tror ikke det er noe spesielt viktig.

Er det noen andre her som har en tilsvarende bryter?

(Jeg har sendt mail til mahaffayamps, men de er trege med å svare)

LanileiAmp.JPG

Link to comment
Share on other sites

Ser i mine øyne ut som en bryter til å vippe opp og ned..kanskje du kan fjerne den mutteren og sjekke da?

Det ser ikke ut som om det hjalp. Jeg må kanskje skru ifra hverandre forsterkeren så jeg kommer til på baksiden og kan måle med multimeter på bryteren og se om noen av trykkemåtene mine kobler sammen to av inngangene.

Det burde vel være hørbar forskjell på de to valgene også på lavere volum? Jeg skrur ikke forsterkeren på veldig høyt volum når jeg tester. Men jeg kan ikke høre noen forskjell.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrudde den fra hverandre idag og fant ut at plastdelen på bryteren var sklidd litt ut så den virket ikke lengre. Jeg fikk dyttet den inn igjen og klemt litt til med en tang så det ser ut til å virke nå. Så den skulle virke som en helt vanlig bryter som vippes fra side til side. Og jeg var heldigvis ikke så dum som jeg fryktet som ikke fikk en enkel bryter til å virke :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.