Web Analytics
Jump to content

Gitar til ca 1500kr med Wilkinson stol og Fender USA pickups


Rottenikken

Recommended Posts

Oppskrift til hvordan lage en gitar med totalpris på ca 1500kr+ pluss toll og porto med Wilkinson stol og Fender USA pickups. Denne gitaren leveres i et mangfold av farger. Det kan jo bli en gave til en som spiller.

Til dere "små gutter" som ønsker seg en uvanlig pen beynnergitar feks i metallicfarger til bare 80, sjekk ut denne siden. www.djstunter.nl. Man kan også velge tysk språk på websiden, men ikke engelsk. Det er mer vanlig at folk i Norge kan tysk enn nederlandsk. På denne gitaren får man en god kropp med samme tykkelse som en Fender, dvs. at en Wilkinson vintage stol vil passe. Selvfølgelig passer Fender sine stoler også også men Wilkinson stol koster bare 36$ På denne siden: www.guitarpartsonline.com . Og Wilkinson stol har USA bredde på sadlene så American vintage sadler passer supert for de som vil ha det. Man får feks fire Fender 60 anniversary vintage pickups til 99$ på denne siden. Her er noe for de "med mye" penger også:www.wwbw.com. Den siden er engelsk og stort utvalg av pickups. Så oppsummering:

Lekker gitar av utseende med god lyd for 80 pluss 50$ pluss 99$. Det er en gitar til ca 250$ eller ca 1500kr med Fender USA Pickups og Wilkinson stol med gode sadler. Til den prisen kan man jo koste på seg American sadler på gitarist.no

Websidene jeg henviste til: www.djstunter.nl for gitar, www.guitarpartsonline.com for Wilkinson stol og www.wwbw.com .

Over står det hvordan man kan lage en gitar til 1500kr med Fender pickups og Wilkinson stol. Det kan jo være en gave.

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

Vil bare nevne at guitarfetish.com også har mye bra og billige deler. De selger også Wilkinson-deler billig. (Har ikke sammenlignet med sidene du nevner).

Vet ikke helt hvordan du har regnet, men regnestykket ditt gir 1750,- før frakt og mva. UTEN frakt blir det 2190,-, så da tipper jeg 2500,- inkl. frakt. Husk det er mva på fraktprisen også.

For priser opp til 2500,- på finn finner jeg en haug med gitarer jeg heller ville hatt, enn en no-name/ukjent merke med oppgraderinger.

F.eks.

ESP LTD Strat med Floyd Rose til 2300,- http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=53865205

Squier 50's vibe Strat til 2300,- http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=53725929

Tokai Love Rock til 2500,- http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=54155986

Squier Vintage Modified 70's til 1600,- http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=53469420

Edited by space
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.