Web Analytics
Jump to content

Tyler JTV, noen som har innsikt..?


hennyman
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte en Tyler JTV 69 brukt for en stund siden for å bruke sammen med DT25/POD500HD. Da jeg fikk den funket de alternative tuningene, men strengene som satt på var gamle og måtte skiftes. Etter strengeskift sluttet de alternative tuningene å virke. Når jeg nå prøver f.eks stemmingen med en halvtone ned er det en merkelig disharmoni på nesten alle strengene, som gjør funksjonen totalt ubrukelig.

Har forsket på Line6' sitt forum, men ikke funnet ut noe...

Noen som har peil/forslag...?

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde korea-utgaven av JTV-59 en stund. Det var mye tull med elektronikken som gjorde at jeg gav opp denne gitaren, men akkurat de alternative stemmingene hadde jeg aldri noe problem med. Gitaren kom med 0.010-0.046 strenger som passer meg bra på en 24-3/4" så jeg brukte samme strenge-tykkelse hele tiden. Jeg prøvde flere typer strenger, inkl Elixir med ant-rust-belegg og ikke noe av dette syntes å ha noe å si. Mulig det kan skje noe om man setter på veldig tynne strenger, men det testet jeg aldri. Intonasjon kan kanskje ha noe å si som Kristoffer har nevnt ovenfor, men jeg tror nok gitaren vil oppfattes som ubrukelig før avviket er så stort at det påvirker de alternative stemmingene. Iht mine erfaringer med kvaliteten på elektronikken i JTV'en tipper jeg problemet ligger der.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.