Web Analytics
Jump to content

Tyler JTV, noen som har innsikt..?


hennyman
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte en Tyler JTV 69 brukt for en stund siden for å bruke sammen med DT25/POD500HD. Da jeg fikk den funket de alternative tuningene, men strengene som satt på var gamle og måtte skiftes. Etter strengeskift sluttet de alternative tuningene å virke. Når jeg nå prøver f.eks stemmingen med en halvtone ned er det en merkelig disharmoni på nesten alle strengene, som gjør funksjonen totalt ubrukelig.

Har forsket på Line6' sitt forum, men ikke funnet ut noe...

Noen som har peil/forslag...?

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde korea-utgaven av JTV-59 en stund. Det var mye tull med elektronikken som gjorde at jeg gav opp denne gitaren, men akkurat de alternative stemmingene hadde jeg aldri noe problem med. Gitaren kom med 0.010-0.046 strenger som passer meg bra på en 24-3/4" så jeg brukte samme strenge-tykkelse hele tiden. Jeg prøvde flere typer strenger, inkl Elixir med ant-rust-belegg og ikke noe av dette syntes å ha noe å si. Mulig det kan skje noe om man setter på veldig tynne strenger, men det testet jeg aldri. Intonasjon kan kanskje ha noe å si som Kristoffer har nevnt ovenfor, men jeg tror nok gitaren vil oppfattes som ubrukelig før avviket er så stort at det påvirker de alternative stemmingene. Iht mine erfaringer med kvaliteten på elektronikken i JTV'en tipper jeg problemet ligger der.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.