Web Analytics
Jump to content

Vibarm på Squier J mascis Jazzmaster


SondreSoll
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en j mascis Jazzmaster tidligere i år og elsker den så langt. Her om dagen fikk jeg for første gang lyst til å bruke vibarmen, men FYFAEN hvor kjapt ustemt den blir. Bare jeg ser på den føler jeg den blir ustemt. Er det slik det skal være eller må jeg gjøre noe med setupen? Er det noen andre ting jeg kan gjøre for at vibarmen faktisk skal være brukbar.gutt20iberg1

Link to comment
Share on other sites

Det er nok et setupproblem ja. Enten at strengene henger litt i nøtta, eller om det er noe treghet i tremoloen som gjør at den ikke går tilbake til samme posisjon.

Pass på at broa er i "midtposisjon" når du ikke bruker vibarmen, slik at den kan bevege seg fritt begge veier ved bruk av vibarmen.

Gitaren skal være et veldig godt kjøp, så det er nok rimelig sikkert en justeringssak.

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

Jepp! Synes de er gode. Men kan trenge pickupbytte, da flere av modellene deres såvidt jeg vet har vanlige stratpickups i JM-lokk. Elektronikken kan også være litt så som så, men det kan fikses relativt lett. Treverket er flott på de jeg har prøvd. Så absolutt gode gitarer, og mulige å finne for en 4-5k.

Link to comment
Share on other sites

Fender Japan er stort sett bra varer. Om du er litt pirkete:

-Bytt pickups

-Bytt tremolo (kun usa som har riktig mellomrom mellom strengene)

-Bytt bro (standard oppgradering uansett usa/mex/jap)

I forhold til mexico og jmjm så er tremolo på "riktig" sted, altså lenger bak på kroppen.

Sjekk også vmjm (squier vintage modified jazzmaster). Også korrekt i forhold til vintage spec, og trenger samme oppgraderinger som Fender japan jazzmasterne.

Les på offsetguitars.com for alt du måtte drømme om jazzmastere og jaguarer :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.