Web Analytics
Jump to content

Vibarm på Squier J mascis Jazzmaster


SondreSoll

Recommended Posts

Kjøpte en j mascis Jazzmaster tidligere i år og elsker den så langt. Her om dagen fikk jeg for første gang lyst til å bruke vibarmen, men FYFAEN hvor kjapt ustemt den blir. Bare jeg ser på den føler jeg den blir ustemt. Er det slik det skal være eller må jeg gjøre noe med setupen? Er det noen andre ting jeg kan gjøre for at vibarmen faktisk skal være brukbar.gutt20iberg1

Link to comment
Share on other sites

Det er nok et setupproblem ja. Enten at strengene henger litt i nøtta, eller om det er noe treghet i tremoloen som gjør at den ikke går tilbake til samme posisjon.

Pass på at broa er i "midtposisjon" når du ikke bruker vibarmen, slik at den kan bevege seg fritt begge veier ved bruk av vibarmen.

Gitaren skal være et veldig godt kjøp, så det er nok rimelig sikkert en justeringssak.

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

Jepp! Synes de er gode. Men kan trenge pickupbytte, da flere av modellene deres såvidt jeg vet har vanlige stratpickups i JM-lokk. Elektronikken kan også være litt så som så, men det kan fikses relativt lett. Treverket er flott på de jeg har prøvd. Så absolutt gode gitarer, og mulige å finne for en 4-5k.

Link to comment
Share on other sites

Fender Japan er stort sett bra varer. Om du er litt pirkete:

-Bytt pickups

-Bytt tremolo (kun usa som har riktig mellomrom mellom strengene)

-Bytt bro (standard oppgradering uansett usa/mex/jap)

I forhold til mexico og jmjm så er tremolo på "riktig" sted, altså lenger bak på kroppen.

Sjekk også vmjm (squier vintage modified jazzmaster). Også korrekt i forhold til vintage spec, og trenger samme oppgraderinger som Fender japan jazzmasterne.

Les på offsetguitars.com for alt du måtte drømme om jazzmastere og jaguarer :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.