Web Analytics
Jump to content

Vibarm på Squier J mascis Jazzmaster


SondreSoll
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en j mascis Jazzmaster tidligere i år og elsker den så langt. Her om dagen fikk jeg for første gang lyst til å bruke vibarmen, men FYFAEN hvor kjapt ustemt den blir. Bare jeg ser på den føler jeg den blir ustemt. Er det slik det skal være eller må jeg gjøre noe med setupen? Er det noen andre ting jeg kan gjøre for at vibarmen faktisk skal være brukbar.gutt20iberg1

Link to comment
Share on other sites

Det er nok et setupproblem ja. Enten at strengene henger litt i nøtta, eller om det er noe treghet i tremoloen som gjør at den ikke går tilbake til samme posisjon.

Pass på at broa er i "midtposisjon" når du ikke bruker vibarmen, slik at den kan bevege seg fritt begge veier ved bruk av vibarmen.

Gitaren skal være et veldig godt kjøp, så det er nok rimelig sikkert en justeringssak.

Edited by space
Link to comment
Share on other sites

Jepp! Synes de er gode. Men kan trenge pickupbytte, da flere av modellene deres såvidt jeg vet har vanlige stratpickups i JM-lokk. Elektronikken kan også være litt så som så, men det kan fikses relativt lett. Treverket er flott på de jeg har prøvd. Så absolutt gode gitarer, og mulige å finne for en 4-5k.

Link to comment
Share on other sites

Fender Japan er stort sett bra varer. Om du er litt pirkete:

-Bytt pickups

-Bytt tremolo (kun usa som har riktig mellomrom mellom strengene)

-Bytt bro (standard oppgradering uansett usa/mex/jap)

I forhold til mexico og jmjm så er tremolo på "riktig" sted, altså lenger bak på kroppen.

Sjekk også vmjm (squier vintage modified jazzmaster). Også korrekt i forhold til vintage spec, og trenger samme oppgraderinger som Fender japan jazzmasterne.

Les på offsetguitars.com for alt du måtte drømme om jazzmastere og jaguarer :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.