Web Analytics
Jump to content

Vox Stomplab


rocktrond
 Share

Recommended Posts

For en liten tid tilbake bestillte jeg meg en Vox Stomplab. Grunnen var at jeg hadde vært med som gjest på noen låter på en gig, og savnet sårt en noise gate, samt mulighet for å booste på litt under soloer. Så jeg ville ha en enkel, liten greie jeg kunne putte i gigbaggen/gitarkassa for å ha litt kontroll på egen lyd på gigger der jeg ikke bruker eget utstyr.

Fant fort et par greie presets som jeg kunne bruke - og som ble brukt på en liten konsert i sommer der jeg var med som 'stuntgitarist'. Det låt faktisk helt akseptabelt rett i miksebordet.

Men nå har jeg sittet et par dager og laget noen presets helt fra scratch og jeg må si jeg er VELDIG fornøyd. Bruker da ett Atomic Reactor kabinett (gammeltypen med rør). Når jeg sammenligner den preseten jeg har laget for full vreng med den beste vreng preseten som ligger inne fra før, så blåser den rett og slett sokkene av den. Sjelden vært så happy med gitarlyden min (og jeg har hatt Marshaller, Mesaer og veldig mye rart av digitale amps/emulatorer). Jeg er rett og slett veldig nær drømmelyden min i en liten boks som koster godt under tusenlappen.

Jeg kan godt legge ut settingene for preseten når jeg får somlet meg til det, om det er noen andre som har denne lille boksen og vil sjekke ut hva jeg snakker om.

Noen andre Stomplab eiere/brukere der ute?

A2805411.jpg

Link to comment
Share on other sites

Åjada, her er skuffer og skap fulle av alle slags bokser og duppeditter, så Stomplab har man naturligvis også. Har den minste varianten for bass, uten pedal (bruker størrelse 42 i sko, og expression-pedalen på sånne mini-effekter pleier å være tilpasset skostørrelse 29...).

Kjekk liten sak som tar absolutt ingen plass. Bruker den når jeg øver med hodetelefoner, og har også prøvd den foran bass-ampen og det var gode greier det også. Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.