Web Analytics
Jump to content

Catalinbread foundation-pedaler.


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Hallao godtfolk!

Best av alt lik eg "fenderclean", men nokon gongar er det jo kjekt med andre lydar.

I min søkjen etter gode lydar, har eg altså funnet disse. Nokon som har erfaringer og vil dele?

Eg har spesielt fått sans for 5F6.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en 5F6!
Har hatt den på brettet siden februar og er kjempefornøyd.

Kjører den med lite vreng og den står på hele tiden, om jeg ikke trenger 100% ren lyd, da hender det at jeg skrur den av.

Men vanligvis skrur jeg heller litt på volumkontrollen på gitaren.

Kjører den sist av vrengpedalene, og den fungerer veldig bra sammen med andre pedaler.

Link to comment
Share on other sites

Og det låter som ein Tweed Bassman? :P

Jeg har en 5F6!
Har hatt den på brettet siden februar og er kjempefornøyd.

Kjører den med lite vreng og den står på hele tiden, om jeg ikke trenger 100% ren lyd, da hender det at jeg skrur den av.

Men vanligvis skrur jeg heller litt på volumkontrollen på gitaren.

Kjører den sist av vrengpedalene, og den fungerer veldig bra sammen med andre pedaler.

Link to comment
Share on other sites

Nå har ikke jeg spilt på en Tweed Bassman nok til å si om den gjør det eller ikke.

Men det jeg kan si er at det låter jævlig fett! Både med mye og lite vreng. :)

MusikkMagazinet fører jo Catalinbread(jeg kjøpte min der), så om du er i Bergen i sommer så kan du prøve en der, om de har 5F6 inne. Hvis ikke kan du sikkert få låne min. :)

Edited by Ataxia
Link to comment
Share on other sites

Echorec er magisk god! Den desidert beste delayen jeg har hatt, og jeg er en sånn gammeldags gitarist som er skeptisk til alt som er digitalt.

DLSen er den mest naturlige og dynamiske overdriven jeg har brukt, og den nyeste generasjonen skal visst overgå de tidligere. Verdt en titt hvis du er ute etter klassisk Marshall-vreng.

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker de rytmiske ekkoene, mange gode muligheter til å lage relativt unike mønstre. Modulasjonen i den er fantastisk, den har en god buffer. Den er perfekt.

Belle Epoch er også kul, vurderte den såpass at jeg trodde det var den jeg kom til å ende med da jeg dro for å teste. Men det er Echorecen som gir meg det lydbildet jeg er ute etter. Dette bør du sikkert dobbeltsjekke, men jeg mener å ha lest at BE kan være litt kresen på hvor den står i pedalkjeden. Sannsynligvis ikke noe du løser enkelt. Anygays, smak og behag, og jeg har en tendens til å like sær gitarlyd. Tror ikke du går feil med noe fra Catalinbread (selv om jeg aldri ble spesielt imponert over Merkin).

EDIT: Skrev uten å følge helt med, mente selvfølgelig at det sannsynligvis er noe du løser enkelt.

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Nope, leste det et sted, men husker ikke hvor i farta. Kan ha vært på hjemmesiden til Catalinbread? Ellers er vel her inne og ILF de andre gitarrelaterte stedene jeg leser slikt. Eller det kan hende jeg blander sammen med en annen pedal. Kan ikke se for meg at det skal være krise uansett :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.