Web Analytics
Jump to content

Ledig øvingslokale sentralt i Oslo (fra 1.august 2014). 1600:-/månad.


TUFFTUFFTUFF

Recommended Posts

Hej, vi delar just nu replokal med ett annat band, men nu ska de lägga ner så vi har bestämt oss för att ta in 2 band. Lokalen är ca 30 m2 med bra planlösning så det får utan problem plats med varsitt trumset, PA + gitarr och basmonster-riggar. Det blir alltså vi i Riots + 2 band till, det är inte aktuellt att det blir mer än 3 band totalt. Övetider blir vi eniga om, inga problem, vi repar nog 2 gånger i månaden i snitt. Man kan öva hur sent man vill, inga klagande naboer. Leie: 1450:-/band i månaden. Ärligt så är det den klart bästa replokal vi har haft. Sentralt på Økern. Rummet är larmat så om nån bryter sig in så kommer securitasfolket springandes. Eventuellt så blir vi 2 band (vi + ett band till), då blir leien på 2150:-/band och väldigt mycket ledig övningstid :) .

Vi är på jakt efter ett PA:anlägg som ni kan få låna men har ni ett så är det ett plus. Vi har en del mikrofoner, mikrofonstativ + PC med opptaksmöjligheter (vi har spelat in plate där så det går att få okej lyd).

Vi röker inte och vi lånar inte erat utstyr och ni lånar inte vårt, mao plug and play.

Sänd ett PM så snackas vi och så arrangerar vi en visning.

Mvh Mathias

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.