Web Analytics
Jump to content

Rhythm/treble-switchen.


TUFFTUFFTUFF

Recommended Posts

Hej, hur gör man enklast om rhythm/treble-switchen (på en helt vanlig el-gitar, en Gibson Les Paul Custom Lite för att vara exakt) till en switch som bara står på treble hela tiden (nej, inte gaffa)? Alltså jag använder bara treble och i fyllan och villan så kommer jag alltid åt switchen så det hade varit enklare att bara haft den i trebleläge hur man än rör switchen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet jeg ikke bor på rett sted i forhold til deg, men dette koster deg ikke stort hvis du er kjapp. Jeg har voksne (barn) som bor i Oslo, og som kan ta med gitaren til meg. 200 kroner til avkommet for frakt og tort og svie, 300 kroner til meg for jobben, og du henter gitaren i tigerstaden rett over påske. Gitaren kan leveres på Tveita eller i Kingos gate. Det er et tilbud, teik itt år liv itt. Skal gjøre moden slik at man kan gå inne med en avbiter for å reversere den, bruksanvisning følger med.

Forbehold om at avkommet gidder, men jeg tror de stiller opp.Send meg en PM.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tack för tillbud, Castor, ska definitivt vurderas (om avkommet ditt gidder förstås) :) . Ska jag tolka det som att det är väldigt vanskelig och att jag inte ens borde tänka tanken att göra det själv eller? Liten ändring förresten. Customliten har coilsplit, så optimalt för mig hade varit att flytta rhythm/treble switch-funktionen till där coilsplitten sitter, vid volymrattarna, istället (jag använder inte coilsplit men rhythm/treble kan vara bra att ha som on/off-switch eller om man nån gång i repan vill spela litt lavere). I mitt huvud låter det som om det är väldigt kompliserat, men jag är ju svensk, så..

Bild:

http://www.rainbowguitars.com/imagesproduct/gb/gblpcltebgh1-xl-02.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.