Web Analytics
Jump to content

Rhythm/treble-switchen.


TUFFTUFFTUFF

Recommended Posts

Hej, hur gör man enklast om rhythm/treble-switchen (på en helt vanlig el-gitar, en Gibson Les Paul Custom Lite för att vara exakt) till en switch som bara står på treble hela tiden (nej, inte gaffa)? Alltså jag använder bara treble och i fyllan och villan så kommer jag alltid åt switchen så det hade varit enklare att bara haft den i trebleläge hur man än rör switchen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet jeg ikke bor på rett sted i forhold til deg, men dette koster deg ikke stort hvis du er kjapp. Jeg har voksne (barn) som bor i Oslo, og som kan ta med gitaren til meg. 200 kroner til avkommet for frakt og tort og svie, 300 kroner til meg for jobben, og du henter gitaren i tigerstaden rett over påske. Gitaren kan leveres på Tveita eller i Kingos gate. Det er et tilbud, teik itt år liv itt. Skal gjøre moden slik at man kan gå inne med en avbiter for å reversere den, bruksanvisning følger med.

Forbehold om at avkommet gidder, men jeg tror de stiller opp.Send meg en PM.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tack för tillbud, Castor, ska definitivt vurderas (om avkommet ditt gidder förstås) :) . Ska jag tolka det som att det är väldigt vanskelig och att jag inte ens borde tänka tanken att göra det själv eller? Liten ändring förresten. Customliten har coilsplit, så optimalt för mig hade varit att flytta rhythm/treble switch-funktionen till där coilsplitten sitter, vid volymrattarna, istället (jag använder inte coilsplit men rhythm/treble kan vara bra att ha som on/off-switch eller om man nån gång i repan vill spela litt lavere). I mitt huvud låter det som om det är väldigt kompliserat, men jag är ju svensk, så..

Bild:

http://www.rainbowguitars.com/imagesproduct/gb/gblpcltebgh1-xl-02.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.