Gå til innhold
foglest

Etablert rock'n'roll band på Jæren søker bassist

Anbefalte innlegg

Hei! Etablert rock'n'roll cover-band på Jæren vurderer å ta inn en bassist. Vi vurderer å forfremme/degradere vår nåværende bassist til andre instrumenter for å utvide vårt uttrykk (vår nåværende besetning er tromme, bass, gitar og vokal). Den nye bassisten må være tight og samarbeide godt med trommene. Musikken spenner seg fra opprocka Elvis til nedrocka Paramore og går innom mye AC/DC, Black Sabbath, Creedence, Twisted Sisters, Ingenting og lignende. Selv om artistene kommer fra litt forskjellige sjangere vrir vi dem til å passe vårt musikalske uttrykk som nok ligger mer i AC/DC territoriet. Målet er ikke å fylle rommet med vreng, skrål og heseblesende gitarsoloer, men å lage en musikalsk, tight og vellydende musikkopplevelse som setter stemningen på en god fest.

Vi har kontakt med et par bassister, men ønsker å høre fra andre også. Både den musikalske og den sosiale kjemien er like viktige for oss. Ferdighetene trenger ikke å være på høyde med Marcus Miller, men du må være stødig og høre musikken. Noen låter må være minimalistiske, mens andre låter åpner for mer kreative løp. Vi er ikke desperate etter en bassist, men håper å finne en som kan bidra både musikalsk og sosialt.

Vi disponerer eget øvingslokale med opptaksmuligheter 24/7. Planen er å etterhvert lage egne låter. Det dukker stadig opp spennende jobber, og neste steg er å prøve å utvide horisonten utover det jærske distriktet.

Send PM hvis dette er interessant.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.