Web Analytics
Jump to content

Etablert rock'n'roll band på Jæren søker bassist


foglest
 Share

Recommended Posts

Hei! Etablert rock'n'roll cover-band på Jæren vurderer å ta inn en bassist. Vi vurderer å forfremme/degradere vår nåværende bassist til andre instrumenter for å utvide vårt uttrykk (vår nåværende besetning er tromme, bass, gitar og vokal). Den nye bassisten må være tight og samarbeide godt med trommene. Musikken spenner seg fra opprocka Elvis til nedrocka Paramore og går innom mye AC/DC, Black Sabbath, Creedence, Twisted Sisters, Ingenting og lignende. Selv om artistene kommer fra litt forskjellige sjangere vrir vi dem til å passe vårt musikalske uttrykk som nok ligger mer i AC/DC territoriet. Målet er ikke å fylle rommet med vreng, skrål og heseblesende gitarsoloer, men å lage en musikalsk, tight og vellydende musikkopplevelse som setter stemningen på en god fest.

Vi har kontakt med et par bassister, men ønsker å høre fra andre også. Både den musikalske og den sosiale kjemien er like viktige for oss. Ferdighetene trenger ikke å være på høyde med Marcus Miller, men du må være stødig og høre musikken. Noen låter må være minimalistiske, mens andre låter åpner for mer kreative løp. Vi er ikke desperate etter en bassist, men håper å finne en som kan bidra både musikalsk og sosialt.

Vi disponerer eget øvingslokale med opptaksmuligheter 24/7. Planen er å etterhvert lage egne låter. Det dukker stadig opp spennende jobber, og neste steg er å prøve å utvide horisonten utover det jærske distriktet.

Send PM hvis dette er interessant.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.