Web Analytics
Jump to content

Ny amp og Cab. Mesa mini Rectifier og CAE 2X12


morten
 Share

Recommended Posts

Hei! etter et lengre tids opphold her på forumet tenkte jeg å bli lit mer aktiv igjen!

Har bestemt meg for å teste ut Mesa Boogie mini Rectifier. etter å hørt utallige klipp på nett har jeg tatt sjangsen og bestilt en! Jeg har i dag en Koch multitone med en fantastisk trøkk og sound, som jeg er veldig fornøyd med, men den er så utrolig tung og vond å bære, så derfor har jeg tenkt å prøve ut en mini topp sammen med et 2x12 Custom Audio Electronics jeg har bestilt! dette blir vesentlig lettere å bære på.. Så får jeg håpe på at lyden matcher forventningene mine og at den er fleksibel nok til mitt bruk.

Noen andre som har testa ut Mesa mini rectifier 25??

Link to comment
Share on other sites

Det er det jeg ser for meg. Jeg har altid likt trøkket og punsjen i Mesa, men ikke vært storfan av clean lyden på disse tidligere..men det jeg har hørt på nettet med strat og tele, gjør at den minien virker spennende. den har lit annerledes voising. Håper den klarer å spille høyt nok på cleanlydene. Jeg er jo storfornøyd med min Koch Multitone, men får vondt i ryggen av å bære den..

Jeg har kjøpt stort sett alt av utstyr på Tre-45 i Trondheim tidligere untatt Tom Anderson gitarene mine, men problemet er at det ikke er så enkelt å prøve eller låne med seg utstyr hjem lengre nå etter dem er i kjede med 4-sound. blir spennende å prøve ut og se om CAE kabinettet er verd prisen hehe

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Da har jeg fått ampen etter flere uker forsinkelse.. har fått prøvd den ut på 2x12 CAE med V30. Kjempetøff amp og det var bra trøkk!

Desverre ble det lit for lite headroom på clean canalen. samt at den ikke var så fleksibel som jeg hadde trodd.. Tenkte jeg kunne variere mellom clean og pushed bare med bryteren, men det må skrues en del, fordi det treneges mye gain for å få breakup.. Jeg spiller mye forskjellige stilarter og må switche mellom clean crunsh og overdrive.. de eksterne lydene i seg selv var sikkelig bra! mer en nokk vreng og punch i overdrive mode! effektsløyfa var veldig bra! den tar efekter veldig bra! jeg prøvde med TC. G-Force.

Til dere som lurte på volumboosten, Skrydstrup BR1 så funka den akkurat som forventet med trinnløst volumløft uten at gainkarakteren endret! dette er en enknaps pedal med sikkelig kvalitet.

Hadde jeg bare spilt rock & roll hadde den vært grei nok, men kan ikke nå opp til clean og crunch som jeg har på min Koch Multitone! trodde det skulle være mindre støy også, men det var det ikke selv om utgangseffekten er det halve.

Min plan ble ikke helt som tenkt! Jorge på Tre-45 kom med et glimrende alternativ.. Kemper Profiling amp!! den låt fantastisk! prøvde den i dag! dynamisk varmt og sikkelig trøkk med innebygde efekter!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Kemper Profiler jeg sikkert kan selge deg!

Bruker Axe-FX til daglig så Kemperrn står i en krok her ubrukt:)

Det eneste jeg har gjort er å kjøpe en haug Amp Factory profiler og lagt inn i den (fabrikkprogrammene er ikke noe særlig)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hør med Roy Bang,( rbguitars) https://www.facebook.com/rbguitars2/  
  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.