Web Analytics
Jump to content

Ny amp og Cab. Mesa mini Rectifier og CAE 2X12


morten

Recommended Posts

Hei! etter et lengre tids opphold her på forumet tenkte jeg å bli lit mer aktiv igjen!

Har bestemt meg for å teste ut Mesa Boogie mini Rectifier. etter å hørt utallige klipp på nett har jeg tatt sjangsen og bestilt en! Jeg har i dag en Koch multitone med en fantastisk trøkk og sound, som jeg er veldig fornøyd med, men den er så utrolig tung og vond å bære, så derfor har jeg tenkt å prøve ut en mini topp sammen med et 2x12 Custom Audio Electronics jeg har bestilt! dette blir vesentlig lettere å bære på.. Så får jeg håpe på at lyden matcher forventningene mine og at den er fleksibel nok til mitt bruk.

Noen andre som har testa ut Mesa mini rectifier 25??

Link to comment
Share on other sites

Det er det jeg ser for meg. Jeg har altid likt trøkket og punsjen i Mesa, men ikke vært storfan av clean lyden på disse tidligere..men det jeg har hørt på nettet med strat og tele, gjør at den minien virker spennende. den har lit annerledes voising. Håper den klarer å spille høyt nok på cleanlydene. Jeg er jo storfornøyd med min Koch Multitone, men får vondt i ryggen av å bære den..

Jeg har kjøpt stort sett alt av utstyr på Tre-45 i Trondheim tidligere untatt Tom Anderson gitarene mine, men problemet er at det ikke er så enkelt å prøve eller låne med seg utstyr hjem lengre nå etter dem er i kjede med 4-sound. blir spennende å prøve ut og se om CAE kabinettet er verd prisen hehe

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Da har jeg fått ampen etter flere uker forsinkelse.. har fått prøvd den ut på 2x12 CAE med V30. Kjempetøff amp og det var bra trøkk!

Desverre ble det lit for lite headroom på clean canalen. samt at den ikke var så fleksibel som jeg hadde trodd.. Tenkte jeg kunne variere mellom clean og pushed bare med bryteren, men det må skrues en del, fordi det treneges mye gain for å få breakup.. Jeg spiller mye forskjellige stilarter og må switche mellom clean crunsh og overdrive.. de eksterne lydene i seg selv var sikkelig bra! mer en nokk vreng og punch i overdrive mode! effektsløyfa var veldig bra! den tar efekter veldig bra! jeg prøvde med TC. G-Force.

Til dere som lurte på volumboosten, Skrydstrup BR1 så funka den akkurat som forventet med trinnløst volumløft uten at gainkarakteren endret! dette er en enknaps pedal med sikkelig kvalitet.

Hadde jeg bare spilt rock & roll hadde den vært grei nok, men kan ikke nå opp til clean og crunch som jeg har på min Koch Multitone! trodde det skulle være mindre støy også, men det var det ikke selv om utgangseffekten er det halve.

Min plan ble ikke helt som tenkt! Jorge på Tre-45 kom med et glimrende alternativ.. Kemper Profiling amp!! den låt fantastisk! prøvde den i dag! dynamisk varmt og sikkelig trøkk med innebygde efekter!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Kemper Profiler jeg sikkert kan selge deg!

Bruker Axe-FX til daglig så Kemperrn står i en krok her ubrukt:)

Det eneste jeg har gjort er å kjøpe en haug Amp Factory profiler og lagt inn i den (fabrikkprogrammene er ikke noe særlig)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.