Web Analytics
Jump to content

Wren and Cuff pedaler. Noen erfaringer?


UglyCasanova
 Share

Recommended Posts

Jeg har sett på, hørt på og lest om fuzz-pedaler i det som føles ut som en evighet nå. Jeg tror valget faller ned på Wren and Cuff - Box of War

http://wrenandcuff.com/site/the-stompboxes/box-of-war/

BOW_72dpi_bigger.jpg

Er det noen her inne som har erfaringer med denne pedalen, eller produsenten ellers? Og er det noen som vet om noen gitarsjapper i Oslo eller omegn som selger pedaler fra Wren and Cuff? Jeg har lest og hørt så mye på denne pedalen nå at jeg nesten føler at jeg har spilt på den selv, men for sikkerhets skyld hadde det jo vært greit å få testet den med egen gitar/forsterker fremfor å bestille fra utlandet og gamble på at det høres ut som man vil ha det ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ser på hjemmesiden at det ikke finnes noen norsk dealer, nei. Så da må du nok importere.

Tenkte det kanskje var noen som hadde tatt inn et fåtall eller at W&C ikke hadde oppdatert siden sin på en stund, hehe. Lenge leve håpet!

Dette er vel en klone av en 'civil war' EHX/Sovtek Big Muff, så hvis du ikke vil importere er jeg sikker på at deg skal gå an å spore opp en lignende klone her til lands. Det er nok ikke den eneste av sitt slag...., med mindre det er sjånaden du trakter etter.

Det stemmer. Jeg syntes ikke pedalen ser så alt for stilig ut egentlig, men har lest gjennom utrolig mange anmeldelser og forum hvor de hyller denne pedalen for sin replikasjon av Sovtek-sounden (dog med mer slitesterke komponenter). Derfor er jeg interessert i å gi den et forsøk, og da enda mer hvis det hadde seg slik at jeg kunne teste den på forhånd eller lese noen varme ord om den fra medlemer av dette forumet :)

Edited by proffloff
Link to comment
Share on other sites

Proguitarshop.com har den i "stallen" sin. På nettsidene deres er det en sånn "test it on your own amp" greie, som visstnok er opptak av signalet rett ut av pedalen, som du kan spille av via ampen din hvis du setter en kvartoms plugg i ene enden på en 1/8toms aux kabel.

Om det gir et reelt bilde får være usagt fra min side, men du får se selv hva du synes...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.