Web Analytics
Jump to content

Wren and Cuff pedaler. Noen erfaringer?


UglyCasanova

Recommended Posts

Jeg har sett på, hørt på og lest om fuzz-pedaler i det som føles ut som en evighet nå. Jeg tror valget faller ned på Wren and Cuff - Box of War

http://wrenandcuff.com/site/the-stompboxes/box-of-war/

BOW_72dpi_bigger.jpg

Er det noen her inne som har erfaringer med denne pedalen, eller produsenten ellers? Og er det noen som vet om noen gitarsjapper i Oslo eller omegn som selger pedaler fra Wren and Cuff? Jeg har lest og hørt så mye på denne pedalen nå at jeg nesten føler at jeg har spilt på den selv, men for sikkerhets skyld hadde det jo vært greit å få testet den med egen gitar/forsterker fremfor å bestille fra utlandet og gamble på at det høres ut som man vil ha det ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ser på hjemmesiden at det ikke finnes noen norsk dealer, nei. Så da må du nok importere.

Tenkte det kanskje var noen som hadde tatt inn et fåtall eller at W&C ikke hadde oppdatert siden sin på en stund, hehe. Lenge leve håpet!

Dette er vel en klone av en 'civil war' EHX/Sovtek Big Muff, så hvis du ikke vil importere er jeg sikker på at deg skal gå an å spore opp en lignende klone her til lands. Det er nok ikke den eneste av sitt slag...., med mindre det er sjånaden du trakter etter.

Det stemmer. Jeg syntes ikke pedalen ser så alt for stilig ut egentlig, men har lest gjennom utrolig mange anmeldelser og forum hvor de hyller denne pedalen for sin replikasjon av Sovtek-sounden (dog med mer slitesterke komponenter). Derfor er jeg interessert i å gi den et forsøk, og da enda mer hvis det hadde seg slik at jeg kunne teste den på forhånd eller lese noen varme ord om den fra medlemer av dette forumet :)

Edited by proffloff
Link to comment
Share on other sites

Proguitarshop.com har den i "stallen" sin. På nettsidene deres er det en sånn "test it on your own amp" greie, som visstnok er opptak av signalet rett ut av pedalen, som du kan spille av via ampen din hvis du setter en kvartoms plugg i ene enden på en 1/8toms aux kabel.

Om det gir et reelt bilde får være usagt fra min side, men du får se selv hva du synes...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.