Web Analytics
Jump to content

Yamaha THR10c vs Fender Champ x2?


GlobalRider
 Share

Recommended Posts

Hei,

Noen som har noen formening om hva som er best av disse til lavt volum? Det er til kveldstid når ungene sover så det er ikke høyere enn tv-volum.

Har hatt Yamaha i ett år nå og er egentlig veldig fornøyd. Men så har det kommet noe støy i den og den kan ikke repareres.

Så nå lurer jeg på om jeg bare skal fortsette med en ny Yamaha. Men det er kjekt å prøve nye ting også. Men jeg har ikke sett noen Champ x2 her i området for prøvespill.

Noen som har innspill?

Link to comment
Share on other sites

Kan nevne at jeg har en Laney LT-5 som jeg kan spille på når jeg ikke må være veldig stille. Så det er hovedsaklig kvaliteten på lavt volum som er viktig.

Er veldig fornøyd med Yamaha THR10c spesielt at den er så liten og portabel. Men merker at det er gøy å prøve noe nytt.

Link to comment
Share on other sites

Ser etter tilsvarende forsterker selv. Selv om jeg har mest lyst på en Yamaha, har jeg også lyst til å teste ut Roland Cube Lite. Virker som om den holder god kvalitet lydmessig og basert på en kort test låter veldig rent og pent på lavt volum. Ulempen er at den mangler en effektene som er på Yamahaen.

Link to comment
Share on other sites

Har spilt begge deler og kan trygt si at super champ x2 låter vesentlig bedre enn thr-5/10. Men de to er til gjengjeld veldig forskjellige: thr er mindre, veier mindre, kan kjøre på batteri, ser 'kulere' ut(?), er transistor og dermed krever mindre forsiktighet, er billigere. Men for godlyd hadde jeg ikke vært i tvil, champ ampene til fender er råskinn..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.