Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band i Bergen


Gneiss

Recommended Posts

Jeg er en kar på 24 år som leter etter et seriøst band i Bergen-området (fra ny-året av..). Jeg har spilt gitar i ca. 10 år og er rimelig rutinert band-spiller med et godt øre og relativt mye erfaring.

Jeg hører på ganske mye variert musikk som inspirasjon, alt fra prog-metal (Dream Theater, Between the buried and me, Opeth etc), eldre rock (Zeppelin, Deep Purple, Focus etc) til helt andre ting (Coldplay, Muse, Queen, Knopfler), men jeg er i utgangspunktet veldig fan av progressiv rock! (Liker at det trøkker litt, men er veldig fan av allsidigheten og lydbildet til f.eks band som Opeth)

Som låtskriver er jeg ikke så voldsomt dreven, da jeg sliter med å komponere gode låter fra bunn av (Kjekt å mekke riff og den slags, men det blir for ensidig når en ikke har noen å jamme med), men jeg er kreativ på gitaren og er flink til å spinne videre på eksisterende ideer, lage gode riff etc.

Jeg har utstyret i orden(!). Spiller på en Fender strat med en fender amp (og gitar-lyden er deretter..), MEN jeg har ikke noe øvingslokale eller denslags.

Tl;dr:

Jeg leter etter noen å spille sammen med som ligger noenlunde på samme nivå som meg selv, med erfaring og kanskje litt ambisjoner (uten å slutte på studiet av den grunn..). Er det noen som leter etter gitarist (allerede eksisterende band) eller som kanskje kunne vært interessert i å starte opp noe, ta kontakt (pm). :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.