Web Analytics
Jump to content

Trond Baardsen


Truckstop Chuckie
 Share

Recommended Posts

Litt reklamevirksomhet.

Spiller bass i backingbandet til Trond Baardsen, som sammen med frontfiguren selv (og gitarist Endre Koch og trommeslager Stian Føyen) gjester Skuret fredag 9. november.

Vindskeiv melankoli og drikkeviser på Stavangersk. Vær velkommen.

Med på laget denne kvelden er Grapevine Springs.

https://www.facebook...29764360483972/

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 5 months later...
 • 1 month later...

Ny gig med Trond Baardsen. 1. juni på Verkstedet.

Det som lenge så ut til å bli en singel-release av låta "Pur magi" blir heller "bare en konsert" (singelen kommer, men antakeligvis ikke før til høsten - etterfulgt av en fullengder). Stedet er "Verkstedet" i Hausmannsgate, ovenfor Kulturkirken Jakob.

Med oss har vi Runar Granheim og Elliot Rayman som i nevnte rekkefølge spiller opp til dans før Trond Baardsen m/band entrer scenen.

Bøtteballetten starter omkring klokka 20. Verkstedet er lite, så det blir trangt, svett, intimt og koselig.

https://www.facebook.com/events/133838396807726/

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Etter en liten pause grunnet albuminnspilling, en trommeslager som delvis bor i Wales grunnet studier og familieforøkelser på to av bandets medlemmer, er Trond Baardsen Band klar for mer aktivitet og sparker det hele i gang med noen konserter før påska setter inn.

MIR, Oslo, torsdag 10. april cirkus 22-23-tiden eller noget.

Sixpence, Kristiansand, fredag 11. april, også en gang mellom klokken 22 og 23 tipper jeg.

Muligens konsert igjen et sted i Oslo lørdag 12. april, men ikke helt avklart enda.

31. mars er det også duket for singelslipp og hvem vet, kanskje musikkvideo også...

Plata med arbeidstittelen 'Hjertetakt' har blitt spilt inn i Magne Furuholmens gamle studio på Lysaker med Andreas Vilthagen (Lukas Kasha, Wobbler) som produsent og Sven Andréen (Lukas Kasha, Shaun Bartlett) bak miksebordet. Modningsprosessen er i gang og får seg noen runder i miksmasteren per dags dato og ventes selvfølgelig å ta markedet med storm en eller annen gang på sensommeren.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Folkens!

Noen dager igjen nå, så er set dukket for singelrelease og konserter med Baardsen & Co. Konserten i Oslo har blitt flyttet fra Mir til Stopp Pressen!, men tidspunktet, torsdag 10. april, gjelder fortsatt. For de gearkåte kan man spotte boutique-gitarer (Suhr og Tyler) og rimelige basser ('51 P-bass reissue og Squier Bass VI) kjørt gjennom bråkete bokser. For de som setter pris på lekre vokalklanger kan vi..., eh. Prøver igjen. For de som setter pris på allsang og koring over evne (spesielt av undertegnede) er dette konserter som er verdt å få med seg. Om du ikke liker det så kan man i det minste nyte en øl eller fem.

Fredag 11. april inntar vi Kristiansand og Sixpence. Antakeligvis spiller vi bedre enn dagen før, så publikum trenger ikke drikke like mye for å nyte musikken. Kanskje spiller vi dårligere, men kommer sikkert til å ha det moro lell.

Forresten kjemisk fritt for bassoloer (selv om jeg stort sett trakterer en Bass VI), men kan love skrik, skrål, tapping og 80-tallssynth.

Da sees vi da vel.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • 2 months later...
 • 3 months later...

Baardsen gir ut to singler på vinyl med tilhørende tegneserie i slutten av februar 2015.

https://www.facebook.com/events/1535889460001764/

For de som har lyst til å støtte mer enn å gå på konsert så kan vinylen kjøpes her...

http://bidra.no/kampanje/tr%C3%B8sten/7a4230e4-30c9-48cd-b3a1-1924f3c2b805

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.