Web Analytics
Jump to content

Reperasjon av Kretsbrett, Stavanger


Recommended Posts

Hei,

Jeg satte feil sikring i studiomonitoren min og brant opp minst en resistor som jeg gjerne skulle ha bytta. Tenkte litt på å prøve selv, men har veldig begrenset kunnskap på slike ting. Er det noen som kjenner til noen butikker/verksted I Stavanger området som kan ordne slike ting?

Link to comment
Share on other sites

Musikkjeder pleier vell å ha teknikere som utfører slikt arbeid :)

Er du heldig, er et kun resistoren som er ødelagt. Men det spørs litt på hvor sikringen var og konstruksjonen/design. At sikringer ryker kan riktignok være en god nok grunn til å levere hele graia på service, istedenfor å fikle selv.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Takk for svar! Kjøpte dem på 4sound i 2008 for ca 2500pr stk, men de sier at de er såpass billige at det nesten lønner seg å kjøpe ny i stedenfor å levere den inn. Derfor jeg tenkte å undersøke litt om det fantes en rimelig elektriker som jeg kunne gå direkte til for å få sjekket det ut. Monitorene har forresten gått ut av produksjon, så jeg må kjøpe 2stk helt nye dersom jeg ikke får fikset dem så kan fort bli dyrt! :)

Link to comment
Share on other sites

Mja, når det koster 2500kr, så skjønner jeg at det kan lønne seg å kjøpe nytt. Da er det jo bare å prøve å fikse selv ;)

Så lenge du er forsiktig mtp din egen helse og er flink til å rapportere og beskrive ting med bilder her, så kan vi alltids prøve å hjelpe deg. Å bytte en resistor er easy peasy. Er du heldig, så er det eneste som skal til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.