Web Analytics
Jump to content

Ny hjemme forsterker, trenger hjelp.


smithy

Recommended Posts

Jeg er på utkikk etter ny forsterker. Jeg spiller mest Trash metal (Metallica osv) men som også kan gi meg en "fin" clean lyd. Spiller mest hjemme, men har noen øvinger i ny og ne :) har dere noen forslag så vær vennlig og svar. Budsjettet mitt er på 7000.

Har hørt mye positivt om Blackstar HT-5 mini stacken, og har tenkt litt på den, men jeg er åpen for alle forslag så vær så snill og kommenter :D

Link to comment
Share on other sites

Skal du øve med band, er 5 watt alt for lite. Over 15 burde holde, men Jo mer watt, Jo større clean headroom. Generelt. Du nevner ht-serien: knall serie til en vettug pris. Ellers kan du se etter jcm-komboer, Eller til og med et jcm2000-halfstack! vær på utkikk etter merker du ellers ikke Ville kjøpt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

noen du vil spesielt anbefale? HT-20 er jo en som jeg kunne tenkt meg, siden 5 watt er for lite, men er ikke så ofte på øvinger som jeg spiller hjemme. Men har også tenkt litt på en Marshall MA-50. Er det noe å gå for ? :D

Takk for svar :)

Link to comment
Share on other sites

Vel, hele HT-serien høres bra ut, kjøp den wattstørrelsen som passer deg. Jeg hadde gått for Club-40, den er könig. Hadde kjøpt brukt, KLART mest for pengene.

Ellers kan du jo kjøre "Bugera-style", som er et billigere alternativ...

EDIT: Marshall MA; sannsynligvis det mest crappy Marshall har laget noen sinne, med den tynneste og fisleste lyden jeg har hørt. Men det kan godt være at den jeg hørte var skadet på noen måte, men den ampen MÅ prøves før kjøp, hvis ikke går du på en real bommert. Jeg rakker på ingen måte ned på eiere av disse forsterkerene, men ikke min smak.

Edited by MrHåvar
Link to comment
Share on other sites

Aldri prøvd en jeg heller, men kjenner mange som har prøvd de. Og de sier de var MEGET bra til prisen. Bugera er kommet seg vekk fra der de var tidligere; kun kloner av andre, som sugde.

Har du råd til Trirec, hadde jeg gått for den. Den er dyrest, men etter min mening best. På papiret.

Klone av Triple Rectifier :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Har tenkt på Trirecen med et 2x12 kabinett, noen kabinetter du vil anbefale? :) har også sett på noen randall forsterkere. RH150g3 eller en kh-120? er det noen man kan gå for ? :D

Edited by smithy
Link to comment
Share on other sites

Vel, kabinetter låter veldig forskjellig, så jeg vet ikke hva du liker. Personlig liker jeg Celestion G12h 30, eller generelt elementer med tung magnet. Til metal funker jo V30, men til syvende og sist ender man jo opp med noe man er fornøyd med uansett. Jeg hadde IHVERTFALL ikke brukt penger på Bugera-kabinett, det er som å kaste penger i do. Harley Benton lager jo billige, men de er vel bare å få tak i fra Thomann.

Kanskje et Blackstar HT-kabinett?

Link to comment
Share on other sites

Siden Trirecen ligger på 6199: http://evenstadmusik...oducts_id=23803 så vil jeg ha et kabinett for en rimelig penge budsjettet ligger på 7500 nå, men da lønner det seg vel å eventuelt kjøpe 333xl og et litt bedre kabinett ? :D eller gå for en combo som http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&cPath=414&products_id=23804 ?

Edited by smithy
Link to comment
Share on other sites

Helt ærlig kan jeg ikke en dritt om Bugera, så ikke hvil den tyngste foten på meg... Min mening er at Trirec vil gi deg mer glede enn 333XL. Jeg tror. Men jeg har jo tross alt ikke prøvd de. MÅ du ha 212, eller går 112?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.