Web Analytics
Jump to content

Vox AC30cc2, eller AC15 og Fender Blues Jr. i stereo?


Recommended Posts

Hei!

Jeg har litt GAS på forsterkere for tiden, og er usikker på hva jeg skal gjøre. Kjøpe en litt større forsterker, eller kjøpe en 15watter til og en splitboks sammen med Blues Jr. som jeg allerede har...

Sliter med en litt hardtslående trommis, og når vi spiller i et lite øvingslokale, så henger blues jr. akkurat med, men hvis vi bruker litt større rom, så klarer den det ikke. Spm er om 2 stk 15w med 1x12 element spiller like høyt som en 30w med 2x12? Ser også for meg at voxen og fenderen kunne fylle hverandre bra ut.

Hva tror dere om det?

Mvh

Edited by Mills Kaviar
Link to comment
Share on other sites

Har har AC30CCH, som er samme som CC2, bare i hode-versjon.

Grunnen til at jeg kjøpte CC, var egentlig kun etter ha lest mange reviewer. Prøvde begge modellene, men ikke samtidig.

CC har rectifier-rør, noe C ikke har. CC er nesten en kopi etter de gamle AC30ene, noe en C ikke er. Ifølge reviwer på nettet. Jeg synes nå ihvertfall at min låter könig, uansett hva andre sier.

Jeg hadde klart gått for 30 watt, 15+15 fyller ikke godt nok ut...

Link to comment
Share on other sites

Grunnen var vel at jeg testet en cc2. Men nå ser det ut som jeg kanskje får tak i en brukt fender twin reverb til en grei pris. Til nå har den ampen vært litt uoppnåelig, men da jeg kom over denne tror jeg at jeg bare må slå til:)

Tråden kan forøvrig slettes

Link to comment
Share on other sites

Fordi mange av disse effektboksene har stereoutgang, slik at du feks kan få ekkosignalet på en amp, mens det tørre signalet går til den andre. Hvis disse ampene står litt fra hverandre så kan dette være litt festelug.

Billy Gibbons gjør jo det:) Høres litt ut som det er to gitarer som spiller helt likt.

Link to comment
Share on other sites

Skal se på den til mandag:) Er ute etter den tidlige SRV lyden, og siden jeg ikke kan bygge en vibroverb med det første, føler jeg at det er ganske close med twin reverb. Hvertfall mye mer close enn Vox...

Edited by Mills Kaviar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.