Web Analytics
Jump to content

Vox AC30cc2, eller AC15 og Fender Blues Jr. i stereo?


Recommended Posts

Hei!

Jeg har litt GAS på forsterkere for tiden, og er usikker på hva jeg skal gjøre. Kjøpe en litt større forsterker, eller kjøpe en 15watter til og en splitboks sammen med Blues Jr. som jeg allerede har...

Sliter med en litt hardtslående trommis, og når vi spiller i et lite øvingslokale, så henger blues jr. akkurat med, men hvis vi bruker litt større rom, så klarer den det ikke. Spm er om 2 stk 15w med 1x12 element spiller like høyt som en 30w med 2x12? Ser også for meg at voxen og fenderen kunne fylle hverandre bra ut.

Hva tror dere om det?

Mvh

Edited by Mills Kaviar
Link to comment
Share on other sites

Har har AC30CCH, som er samme som CC2, bare i hode-versjon.

Grunnen til at jeg kjøpte CC, var egentlig kun etter ha lest mange reviewer. Prøvde begge modellene, men ikke samtidig.

CC har rectifier-rør, noe C ikke har. CC er nesten en kopi etter de gamle AC30ene, noe en C ikke er. Ifølge reviwer på nettet. Jeg synes nå ihvertfall at min låter könig, uansett hva andre sier.

Jeg hadde klart gått for 30 watt, 15+15 fyller ikke godt nok ut...

Link to comment
Share on other sites

Grunnen var vel at jeg testet en cc2. Men nå ser det ut som jeg kanskje får tak i en brukt fender twin reverb til en grei pris. Til nå har den ampen vært litt uoppnåelig, men da jeg kom over denne tror jeg at jeg bare må slå til:)

Tråden kan forøvrig slettes

Link to comment
Share on other sites

Fordi mange av disse effektboksene har stereoutgang, slik at du feks kan få ekkosignalet på en amp, mens det tørre signalet går til den andre. Hvis disse ampene står litt fra hverandre så kan dette være litt festelug.

Billy Gibbons gjør jo det:) Høres litt ut som det er to gitarer som spiller helt likt.

Link to comment
Share on other sites

Skal se på den til mandag:) Er ute etter den tidlige SRV lyden, og siden jeg ikke kan bygge en vibroverb med det første, føler jeg at det er ganske close med twin reverb. Hvertfall mye mer close enn Vox...

Edited by Mills Kaviar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.