Web Analytics
Jump to content

Marshall lead 100(2098), trenger service:


LTBR
 Share

Recommended Posts

Hei! Kjøpte nettopp en marshall lead 100 (2098) transistor topp fra 1975 for en billig penge. Den ser veldig strøken ut. Men det kommer ikke lyd fra den:( Indikatorlampen slår seg på og trafoene "brummer" akkurat sånn som rørampene mine. Hadde vært moro å fått en kyndig person til å sett på den og tatt en service om det trengs for å få fart i den igjen. Forrige eier sa at det var en diode på utgangen som burde byttes. Har tatt noen bilder. Det er noen svarte/grå komponenter (4stk) som ser slitne ut. Vet ikke om det er dioder eller motstander :blush:

Det er veldig lite info ang disse på nett så jeg regner med de er forholdsvis sjeldne, noen liker lyden mens andre sier den er dårlig, smaken er som baken:)

Men er det noen som har peiling på ss amper her og har lyst til å ta en titt på den? Mot betaling selvfølgelig!

1177158.jpeg

1177159.jpeg

1177162.jpeg

1177163.jpeg

1177164.jpeg

1177170.jpeg

http://www.drtube.co...ll/2200-pre.gif

http://www.drtube.co...ll/2200-pwr.gif

Hvis noen har noen annen info ang disse så kjør på :)

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som to brente 5W 0.33Ω motstander, og da er utgangstransistorene også gått. Ampen har nok vært kjørt for hardt over tid, eller den har fått utgangen kortsluttet.

I utgangspunktet ser det altså ut som 100kr i deler og en times arbeid for å få den opp igjen.

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som to brente 5W 0.33Ω motstander, og da er utgangstransistorene også gått. Ampen har nok vært kjørt for hardt over tid, eller den har fått utgangen kortsluttet.

I utgangspunktet ser det altså ut som 100kr i deler og en times arbeid for å få den opp igjen.

Hei. Har sendt deg en pm ang om du er interessert i å se på den. Skal til trheim på spillejobb idag, så jeg lurer på om jeg skal ta den med oppover? Sender deg mob nr mitt på pm så kan du ta kontakt hvis det er aktuellt, ikke sikkert jeg får sjekket mere på nett idag.

For those about to rock tonight, rock city is the place to be:),

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.