Web Analytics
Jump to content

Riktig bruk av PedalPower


pms

Recommended Posts

Hei.

Jeg har på mitt pedalbrett en VoodooLabs Pedal Power 2+.

Denne er fylt til randen med pedaler.

Det jeg lurer på er om det er en fare for å benytte denne på feil måte.

Oppsettet jeg har nå er følgende:

1. Mad Professor, Little Green Wonder

2. OCD

3. Ibanez Tubescreamer

4. Boss Equalizer

5. Strymon Blue Sky

6. Strymon Timeline

7. TC Electronics Polytuner (uten å bruke SAG)

8. Boss RV5 (uten å bruke SAG)

Er det noen som kan si om dette oppsette kan medføre noen problemer?

Alt fungerer som det skal nå, men jeg ser jo at de forskjellige utgangene er ment for ulike pedaler.

(Jeg har sjekket med Strymon angående Timeline, og det skulle ikke være noe problem å bruke denne så lenge PedalPower var satt til "normal")

Jeg har ikke mye peiling på spenning og strøm, så setter stor pris på svar.

Takker!

Link to comment
Share on other sites

Så lenge du har alle dipswitchene på normal, så ser alt helt toppers ut her.

Et par ting du kan gjøre anderledes dersom du ønsker, er å flytte Polytune og RV5 ned til strøm 1. og 3., og så sette Little Green Wonder og TubeScreamer på strøm 7. og 8. Da kan du eksperimentere med "sag"-funksjonen, som primært er beregnet på vrengpedaler, og fungerer ofte bra med TubeScreamer.

PolyTune og RV5 har nemlig ingen gevinst av "sag", de slår seg rett og slett av dersom du skrur ned spenningen. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.