Web Analytics
Jump to content

pms

Medlem
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

About pms

pms's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

1

Reputation

 1. Det var det jeg tenkte og, at det er siste utvei. Eneste splitten jeg kjører er at jeg gir true bypass looperen strøm fra tuneren, Polytuner, som igjen får strøm fra Pedal Power. Ellers har samtlige pedaler separat strøm. Vet ikke hvor mye det skal ha og si, men skal se nærmere på det.
 2. Jeg har et pedalbrett som er forsynt med pedal power 2+. I tillegg har en jeg en true bypass looper. Jeg er meget fornøyd med lyden, da den er fullstendig støyfri så lenge jeg spiller clean, med og uten alskens delay/reverb-effekter. Jeg kan knapt høre at ampen står på Men idet jeg benytter vrengpedaler så kommer det en del støy. Ja, selvsagt vil vrengpedaler lage litt lyd, det er greit. Men dette er på et nivå som er litt i overkant mye. Dersom jeg bruker min Mad Professor LGW så er det litt støy, men levelig. Dersom jeg benytter en OCD Fulltone i tillegg til Mad Professor, så er det altfor mye støy. Dersom jeg bruker OCD alene, er det litt for mye støy. Mine spørmål er: 1. Løsningen med å bruke to vrengpedaler oppå hverandre, er det en løsning som generelt ikke er anbefalt? Lyden jeg får av to vrengpedaler sammen er fantastisk, men det genererer mye støy. 2. Hva med en noise gate-pedal? F.eks ? Jeg har aldri prøvd noise gate. Noen erfaringer?
 3. Jepp. Men jeg ser etter noe som gjør at jeg ikke trenger noe ekstra, har lyst å ha ett kolli, inkludert hjul.
 4. Jeg har en pedalbag som begynner å bli bra tung etterhvert. Selve bagen er av god kvalitet, men den har ikke hjul. Er det noen som vet om det går an å kjøpe separate hjul og trillehåndtak som jeg kan montere på? Det viktigste er forsåvidt hjulene, mens håndtak som kan dras ut er en bonus. Har søkt litt rundt, men de fleste hjul man kan kjøpe er laget for å skrus fast i et hardt materiale. Jeg vet jo at det finnes vanlige, myke bager, som har hjul, som er festet på en slags skinne under bagen. Så jeg ser altså etter denne type hjul/skinner, separat. Eller andre forslag.. Jeg ønsker i utgangspunktet ikke å ha flight, pga. vekt.
 5. Jeg har en voodoo pedal power som ikke har flere ledige slots. Jeg trenger to til, en til wah og en til volume-pedal. Jeg har en standard Boss-adapter, og jeg har en kabel som utvider denne. Men, denne har mange plugger og ser veldig rotete ut på mitt symmetriske brett. Så, mitt spørsmål er om det finnes en kabel som kan gi meg to, og kun to, plugger ut fra min Boss-adapter? Helst med litt lengde på. Thanks!
 6. Du forstår meg rett. Jeg er ikke så elektrisk av meg, så jeg er alltid skeptisk til å åpne opp.. Dersom jeg benytter meg av denne så ser det ut som jeg slipper det. Men, jeg lurer på om det er et problem å bruke mange ledd fra Pedal Power, til den kommer i veggen? Har det noe å si for lyden? Eller er det slik at strøm er strøm, uansett hvor mange ledd man benytter?
 7. Hei. Jeg har et pedalbrett (TrailerTrash) som har strømforsyningen skjult på undersiden. Det jeg ønsker å gjøre er å sette opp strømforsyningen slik at jeg kun trenger å ha én Eurokabel, type hunkjønn, fra brettet og til veggen. Altså denne kabelen skal være separat ved siden av brettet, slik at den er det eneste jeg trenger å plugge inn i brettet av strømkabler for å få strøm. Under brettet har jeg én Pedal Power 2+, samt to separate Boss-adaptere. Disse tre enhetene er plassert på en vanlig hvit strøm-forgreiner med 4 uttak. Jeg ønsker at denne forgreineren skal ha en kabel som er fastmontert på veggen på innsiden av brettet, med hankjønnsuttak synlig fra utsiden. Siden skal den nevnte hunkjønns-Eurokabelen festes i denne, fra utsiden. TrailerTrash har allerede laget hull til uttak av strøm, men det er tilpasset amerikansk format. Her må jeg improvisere litt for å få det tilpasset norsk strøm. Men mitt hovedspørsmål er: Hvordan kan jeg få laget det slik at den hvite strømforgreineren ender opp med et uttak som tilsvarer en hankjønn-eurokabel, som igjen er fastmontert i brettet? Finnes det en overgangskabel for dette, eller må jeg, evt. en elektriker, inn for å modifisere? Beklager hvis dette var vanskelig forklart. Edit: Ser ut som jeg har funnet en kabel her som kan gjøre nytten. Takker for innspill.
 8. Takker. Var litt tilfeldig satt opp nå, men det høres jo svært fornuftig ut. Kort fortalt, hvilken gevinst får man av SAG? Hva gjør det konkret med lyden til vrengpedalene?
 9. Hei. Jeg har på mitt pedalbrett en VoodooLabs Pedal Power 2+. Denne er fylt til randen med pedaler. Det jeg lurer på er om det er en fare for å benytte denne på feil måte. Oppsettet jeg har nå er følgende: 1. Mad Professor, Little Green Wonder 2. OCD 3. Ibanez Tubescreamer 4. Boss Equalizer 5. Strymon Blue Sky 6. Strymon Timeline 7. TC Electronics Polytuner (uten å bruke SAG) 8. Boss RV5 (uten å bruke SAG) Er det noen som kan si om dette oppsette kan medføre noen problemer? Alt fungerer som det skal nå, men jeg ser jo at de forskjellige utgangene er ment for ulike pedaler. (Jeg har sjekket med Strymon angående Timeline, og det skulle ikke være noe problem å bruke denne så lenge PedalPower var satt til "normal") Jeg har ikke mye peiling på spenning og strøm, så setter stor pris på svar. Takker!
 10. Yes, Lava har jeg sett på. Butikken her i Bergen er utsolgt. Jobber du i en butikk som kan sende?
 11. Hei hei. Jeg har nylig skaffet meg et nytt pedalbrett, og skal nå gjøre kosejobben med å kable hele stasen. Tidligere har jeg benyttet George L-kabler. Dette fungerer forsåvidt fint, men jeg har sett at noen bruker kabler som har enda mindre "tupp". Altså, at jack-inputen ikke trenger å stikke så langt ut fra pedalen som igjen gjør at pedalene kan stå tettere. Er det noen som vet hva den type kabel heter? Og, får man en forringelse i kvalitet sammenlignet med f.eks George L? Takker!
 12. Hei dere. Jeg skal anskaffe meg en true bypass switch til brettet mitt. Jeg ønsker noe som ikke tar for stor plass, og som ikke for dyr. Dermed snuser jeg litt på denne: http://www.roadrageprogear.com/8-loop_true_bypass_pedal.html Noen som har erfaringer med dette merket? Til sammenliging synes jeg Carl Martin Octaswitch blir vel dyr, og vel stor.
 13. Takker. Loztboy, hvilken pris tenker du på denne? Har du noen lydprøver?
 14. Jeg er på utkikk etter en ny tremolopedal og ønsker anbefalinger. Kriterier: True Bypass Trenger ikke tap tempo Ikke BOSS Ikke fysisk stor (f.eks. Carl Martin) Rundt 1500 kr. (kjøper gjerne på eBay, da jeg skal til USA snart.) Takker!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.