Web Analytics
Jump to content

MTD basser


simenandreas
 Share

Recommended Posts

Vurderer veldig sterkt å kjøpe en slik! Sikler på en MTD KZ 4 eller 5. Noen som eier noen av disse? Er de å anbefale? Jeg er veldig fan av en hard og tight lyd, og MTD´ene virker som de kan gi meg det jeg vil ha. Hardt treverk og disse soap bar pickupsene. Har aldri prøvd de før, men de virker kule! Digger strengelyden av singelcoils, Humbuckere kan låte litt for varmt i forhold til min smak. Men hvordan låter egenetlig disse soap bar mikkene? Og er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en billig/ eventuelt et salg? Finner ingen på finn eller andre norske bruktmarkeder.. :(

Mange spørsmål, men takker for alle svar jeg kan få :)

Link to comment
Share on other sites

MTD'er har rykte på seg for å være gode basser, men jeg har aldri hørt noen fremheve de som noe spesielt utover det.

Har ikke prøvd kz serien, men har spilt på endel andre MTD basser, og alle har vært veldig gode instrumenter. Du kan jo ta kontakt med Tre45 (4sound) i Trondheim, de har solgt endel MTD.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hei,

Først av alt så vil jeg si at jeg er gitarist.

Men:

Bassisten i bandet jeg spilte i tidligere hadde en MTD(kjøt på Tre45 for sikkert 10 år siden). Det var ikke den modeller som du refererer til, men det var god lyd i den i spør du meg. Han kjøpte seg etterhvert en mexico Fender P-bass som vi alle syntes låt mye tightere. Han spilte riktignok med plekter.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.