Web Analytics
Jump to content

VETTA 2


Rebbe

Recommended Posts

Hei folkens. Jeg skaffet meg for litt siden en Line6 Vetta 2. Er så langt veldig fornøyd med den, men har knapt skrapt litt i overflaten når det gjelder muligheter etc...

Starter denne tråden for å komme i kontakt med andre Vetta 2 eiere.

Har fått nyss i at det finnes mye ekstra stash (software etc...)

Er det noen av dere som har funnet noe OPTIMALT leketøy til Vettaen?

Link to comment
Share on other sites

Kunne faktisk vært aktuellt for meg å skaffe meg enm ettersom jeg er littegranne lei av å drasse på masse, store, tunge ting. Kan si meg ganske fornøyd med lyden til Michael Romeo (Symphony X) både live og i studio, og han bruker jo Vetta.

Link to comment
Share on other sites

hei rebbe.

nå fungere min vetta igjen. har kjøpt midi-usb kabel som fungere.

når det kommer til oppgradering av softwaren, blir dette gjort etterhvert.

vi kan jo møtes når du kommer til tromsø, greit?

ellers vil jeg si vetta'en er sinnsyk bra. presentene fra fabrikken låter oppkast, men setter du deg ned og skrur er det et hav av muligheter. syns masse låter kjempebra, men kan ikke akkurat A/B teste ampsimuleringene. sier seg selv.

men har A/B testet TS808. den har jeg :D

Og tru meg - det låter sinnsyk likt! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

du oppgradere bare 1'ern, så er dem klin lik 2'a, BORTSETT fra 2 faktorer.

Den første, som du kan gjøre noe med, VDI kortet.

Det andre, som du ikke kan gjøre noe med, finnishen på hodet/comboen.

Et slik VDI koster rundt 1500,-

VDI kortet tillater vetta'en å bytte oppsettet på variaxen når du bytte present på vetta'en. dvs vetta'en styrer variaxen. det er hovedkjerna med kortet.

VDI kortet har:

1 variax inngang

in/out aes/ebu

in/out s/pdif

Å installere dette er grisenkelt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.