Web Analytics
Jump to content

Nissefeiten


Recommended Posts

Hellæu!

Kar på 26 år fra trøndersk jord, men har forvilla meg til Indre Troms og vært her i mange år....yey....

Har spilt gitar i en del år og har har med tiden skaffet meg en hel haug med utstyr. Masse dritt som skal ødelegges på scenen og en del bra.

Av bakgrunn så har jeg holdt på med metal stort sett hele tiden, men de siste årene så har jeg innsett at det er ganske greit å kunne andre sjangere for å finne inspirasjon.

Spiller i 2 band, et coverband (holder på å lage eget for tiden så håper å kvitte oss med det stempelet) og et prosjekt band (nyoppstartet så aner ikke hvordan det vil fungere enda).

Har klart det fantastiske kunststykket å overtale kvinnfolket til at vi flytter ut fra det store soverommet og inn på et av de små for å lage hjemmestudio. Helt utrolig :D

Er vel en av de få gitaristene som ikke liker å spille solo, synes det er dritt kjedelig, men liker å ha det med i låtene. Eneste som slår en god solo er en jævla fet rytme :D

Har en god del utsyr, men har sett at det er en tråd her inne et sted hvor man legger ut denslags så sparer det til da.

Har 19 gitarer, en haug med forsterkere, trekkspill, orgel å hele pakka så skal ta noen bilder senere å legge ut.

Ellers lite å si. Ser jo at det er mange på dette forumet som har utrolig mye mer kunnskap enn meg når det kommer til gitar, forsterkere, miksing osv så håper å lære masse.

Tjobling, skål i glasset å alt det der!

Link to comment
Share on other sites

Velkommen ja. :)

Coverband er ikke noe dårlig stempel. Har fått minst 1000 tilbakemeldinger på at det er noe publikum liker, og det syntes og høres når man drar i gang med riff og introer som folk kjenner igjen. Og da spesielt gode låter som ikke er ihjælspelt....

Mye verre med et band som bare gnur på egne ukjente dårlige låter. :P

Forøvrig håper jeg du snart vokser av deg trangen til å ødelegge utstyr på scenen.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Coverbandet jeg spiller i er på mange måter en slags theme basert greie, gamle menn som koser seg med guttedrømmen. Jeg er den yngste og resten varierer fra 32 til 43.

Vi holder oss unna de aller mest spilte låtene som Splitter Pine, Leva Livet osv, men spiller heller de som var på andre, tredjeplass, fjerdeplass på toppen i 90 tallet:)

Coverband er langt fra noen dårlig stempel, har det mye artig med det og publikum liker det. Nen som "musiker" så vil man jo utforske sin kreative side mer enn bare sitte hjemme å skrive. Vi har jo nettopp begynt å lage noe selv og etterhvert så vil man jo "sjekke" låtene sine for et publikum. Regner med at det er flere som har vært igjennom den greia der:)

Når det kommer til å knuse ting på scenen så er det langt fra noen trang, men en mer en show greie. Vi har i den siste tiden avsluttet med en ganske opprocka Noen Å Hate versjon som hadde vært jævelig kult å avsluttet hele greia med å knuse en gitar :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.