Web Analytics
Jump to content

And The Earth Shall Bear Again/TOFT


Ataxia

Recommended Posts

Heisann.

Mitt duo-prosjekt And The Earth Shall Bear Again og Sten Ove Toft(ALTAAR, Faux Pas, Ryfylke) gjør to split-konserter i romjula:

26. Desember: Kafe Knøderen i Bergen. 50 kr i døra. Begynner ca. 22.

28. Desember: Cafe Humbug i Stavanger. 50 kr i døra. Begynner 20:30

Event-info:

TOFT + AND THE EARTH SHALL BEAR AGAIN

██████████████████████████████████████████████

TOFT

Sten Ove Toft har etablert seg som en av de ledende støymusikerne i Norge. Etter over 10 aktive år viser bunnlinjen til over 350 konserter og deltagelse på nærmere 100 utgivelser.

Foruten å stå på scenen som soloartist har Toft spilt i band som bl.a. Ryfylke og Waffelpung samt spilt med etablerte band som Serena-Maneesh, The Low Frequency In Stereo og The Megaphonic Thrift.

Nå for tiden er han mest opptatt med alt-metalbandet ALTAAR som spilte på by:larm, Slottsfjell og Øyafestivalen i fjor og SXSW-festivalen i Austin, Texas samt hjemlige Infernofestivalen tidligere i år.

Live kan Sten Ove Toft tilby et lydinferno uten sidestykke. Elektronikk og gitar kombineres til en sonisk lydvegg som får lytteren til å hoppe i stolen.

http://www.stenovetoft.com/

http://www.facebook.com/toftnoise

http://altaarbloodyaltaar.bandcamp.com/

http://www.facebook.com/altaarnorway

██████████████████████████████████████████████

AND THE EARTH SHALL BEAR AGAIN

And The Earth Shall Bear Again er en duo som består av Bjørn Ognøy(gitarer og elektronikk) og Viktor Nordberg(slagverk og perkusjon).

Gjennom lange improvisasjoner skapes et lydbilde som domineres av svevende lydtepper, lekne trommer og baritonegitar.

Elementer av bl.a jazz, metall, postrock, ambient, plingplong og faenskap blir kastet i heksegryta under deres ritualer, og resultatet er like spennende hver gang.

Bjørn Ognøy har base i Bergen, og er mest kjent som gitarist, låtskriver og grunnlegger av metalbandet Solstorm, som gav ut sin debutplate i mai 2011 på Duplicate Records. Med sin fanatiske interesse for effektpedaler og loopere, får han det til å høres ut som om det står 10 gitarister på scenen, og ikke bare én.

Viktor Nordberg holder til i Liverpool, hvor han studere trommer ved The Liverpool Institute For Performing Art(LIPA). Nordberg har lang erfaring bak trommesettet, og har iløpet av årene spilt alt fra dødsmetall til jazz, via storband og poprock. Nordberg er også medlem av Ugle, som ble startet under hans år på Trøndertun Folkehøgskole. Bandet gav ut en EP våren 2011, og turnerte store deler av Norge.

http://www.facebook.com/pages/And-The-Earth-Shall-Bear-Again/208760192501471

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.