Web Analytics
Jump to content

Midikeyboard på Garageband på ipad2 (ios5)


blackie

Recommended Posts

Hei

Har investert i ipad2 og garageband. Garageband funger alldeles utmerket på gitar med irig. Også mic funger bra. Problemene kom når jeg skulle legge på keyboard gjennom midi. Jeg har 2 usb midi brett, akai synthstation25 og m audio keyrig49. Ingen av disse funger på garageband, men fungerer greit på f.eks nlog synth.appen på ipadden. Har sett på flere youtubevideoer at det funger med midi på garageband. Har derfor kjøpt inn en såkalt cameeraadapter som det skal være mulig å bruke til usb koblinger. Er det noen som vet hvordan og hvilke midibrett som virker?

Link to comment
Share on other sites

Med camara connection kit burde jo hva som helst funke?

Jeg tenkte å kjøpe en slik og bruke mitt akai lpk25. Det blir jo ultimate portabel-synthen

Ja det var det jeg trodde, og har derfor kjøpt et camara connection kit, men det fungerte ikke. Når jeg kobler på camara connection kit via usb kommer beskjed fram "Dette tilbehøret støttes ikke av Ipad". Har også prød å koble gjennom en powered usb hub, men får samme beskjed. Så på en video at det fungerer med irig midi interface kit på garageband, så løsningen er vel å bytte ut usb midi brettene med et som har MIDI 5-pin DIN inn/ut. 4 sound har søndagsåpent i dag så dette skal sjekkes.

Link to comment
Share on other sites

Fant ut av det etter å ha snakke med en appleekspert på elkjøp. Han mente jeg hadde kjøpt feil camera connection kit, noe som stemte ganske bra. Fikk et camera conection kit for Ipad og nå fungerer det som fjell. Skal visstnok finnes et eget kit for iphone, og jeg kan bekrefte at camera ccennection kit for Ipad ikke passer for Iphone 4. Kan ikke tenke meg at et for Iphone vil passe på Ipad heller. Thats why we love apple...:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.