Web Analytics
Jump to content

Midikeyboard på Garageband på ipad2 (ios5)


blackie
 Share

Recommended Posts

Hei

Har investert i ipad2 og garageband. Garageband funger alldeles utmerket på gitar med irig. Også mic funger bra. Problemene kom når jeg skulle legge på keyboard gjennom midi. Jeg har 2 usb midi brett, akai synthstation25 og m audio keyrig49. Ingen av disse funger på garageband, men fungerer greit på f.eks nlog synth.appen på ipadden. Har sett på flere youtubevideoer at det funger med midi på garageband. Har derfor kjøpt inn en såkalt cameeraadapter som det skal være mulig å bruke til usb koblinger. Er det noen som vet hvordan og hvilke midibrett som virker?

Link to comment
Share on other sites

Med camara connection kit burde jo hva som helst funke?

Jeg tenkte å kjøpe en slik og bruke mitt akai lpk25. Det blir jo ultimate portabel-synthen

Ja det var det jeg trodde, og har derfor kjøpt et camara connection kit, men det fungerte ikke. Når jeg kobler på camara connection kit via usb kommer beskjed fram "Dette tilbehøret støttes ikke av Ipad". Har også prød å koble gjennom en powered usb hub, men får samme beskjed. Så på en video at det fungerer med irig midi interface kit på garageband, så løsningen er vel å bytte ut usb midi brettene med et som har MIDI 5-pin DIN inn/ut. 4 sound har søndagsåpent i dag så dette skal sjekkes.

Link to comment
Share on other sites

Fant ut av det etter å ha snakke med en appleekspert på elkjøp. Han mente jeg hadde kjøpt feil camera connection kit, noe som stemte ganske bra. Fikk et camera conection kit for Ipad og nå fungerer det som fjell. Skal visstnok finnes et eget kit for iphone, og jeg kan bekrefte at camera ccennection kit for Ipad ikke passer for Iphone 4. Kan ikke tenke meg at et for Iphone vil passe på Ipad heller. Thats why we love apple...:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.