Web Analytics
Jump to content

Min øvingsliste på Akustisk/Western Gitar


Loddebåt
 Share

Recommended Posts

Hei,

jeg er fersk på gitar (ca 3mnd), og i den forbindelse har jeg laget min egen øvingsliste på Akustisk/Western gitar. Hva synes dere "proffer"..;-)?.

Disse akkordene, samt kombinasjoner av disse prøver jeg å øve inn på en best mulig måte før jeg skal på musikkskolen i ett halvt år f.o.m jan 2012. På skolen håper jeg og videreutvikle meg til å spille noen låter, samt få finslipe teknikker...

ØVINGSLISTE Gitar.pdf

Edited by Loddebåt
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hei, ser ut som du er flink til å strukturere deg selv, det er bra!

Akkordprogresjonene dine er bygd utfra kvintsirkelen, og dersom du jobber opp mot den underveis har du snart spilt gjennom alle I - IV - V progresjonene i alle toneartene. Det du har her er en god start, og du kommer sikkert snart til å spille kjapt gjennom akkordene, og da vil jeg anbefale deg å begynne å spille låter, som du også skriver. Siden du er i country og western, kan du jo forsøke deg på noen låter av artister du liker å høre på. Søk på sangtittel + chords på nettet. Husk også at plekterøvelsene kan spilles som melodier, man trenger ikke bare spille en tone for å øve høyrehånda! Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Ser veldig bra ut! :)

Det eneste jeg biter meg merke i er at rekkefølgen på akkordene i den første biten ikke er konsistent. Mulig dette er bevisst, men jeg vil tro at tanken var å spille C F G © i ulike tonearter (som er I IV V nevnt i posten over). Du har skrevet A E D - som er I V IV. Ikke helt samme sak, men som ren akkordøvelse betyr det ikke stort. Jeg vil tro at du ikke har beveget deg veldig langt inn i teoriens verden helt enda, selv om du er på god vei. :)

Spiller du noe spesielt med plekterøvelsene?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.