Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Loddebåt

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Loddebåt

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hei, jeg har nå meldt meg på GMusikkskole (http://www.gmskole.no/) i Stavanger. Øystein Gundersen er læreren.
 2. Jeg kjøpte en Yamaha LL6SB til 4500,- inkl. Hardcase. Er kjempefornøyd!
 3. Takk for alle svar! Jeg har nå meldt meg på http://www.gmskole.no/ i Stavanger. Gitarlærer er Øystein Gundersen.
 4. Hei, jeg har holdt på ca 3 mnd, og lært meg det mest grunnleggende på Western gitar. Jeg ønsker nå og komme meg videre med å lære å spille noen sanger. Tenkte å melde meg på 4sound sin musikkskole, men fikk høre så mye negativt om det - at jeg nå vurderer å betale for timer med gitarlærer på privaten istedenfor. Er det noen som kjenner en dyktig lærer? Er villig til å betale greit, hvis jeg kan komme meg videre til et ok nivå! Se vedlegg som viser det oppsettet jeg har øvd på. ØVINGSLISTE Gitar.pdf
 5. Dette hørtes jo ikke bra ut i det hele tatt...:-(. Kanskje jeg heller skulle prøvd og fått leiet en som har peiling noen timer på privaten. Betaler glatt hvis jeg da kan lære noe! Noen som har noen tips her? Må være i Stavanger og omegn.
 6. Hei, noen som har (positive og negative)erfaring med Musikkskolen til 4Sound i Stavanger. Tenkte å melde meg på et semester gitarlære.
 7. Hei, noen som vet om en god webside hvor jeg kan finne de mest brukte sangene for nybegynnere på Akustisk gitar - som viser både toner, tekst og akkorder? Synes det er mye enklere å spille når tonene også vises..:-). Tenkte mest på kjente & kjære låter som for eksempel følgende grupper har (kom gjerne med forslag her..:-)) : - Vamp - Postgirobygget - The Beatles - Guns'n Roses - Creedence - Eagles - Johhny Cash - Van Morrison - Sting - Bob Marley - U2 - Ikke klassisk musikk
 8. Hei, jeg er fersk på gitar (ca 3mnd), og i den forbindelse har jeg laget min egen øvingsliste på Akustisk/Western gitar. Hva synes dere "proffer"..;-)?. Disse akkordene, samt kombinasjoner av disse prøver jeg å øve inn på en best mulig måte før jeg skal på musikkskolen i ett halvt år f.o.m jan 2012. På skolen håper jeg og videreutvikle meg til å spille noen låter, samt få finslipe teknikker... ØVINGSLISTE Gitar.pdf
 9. Hei, jeg kjøpte en Yamaha LL6 SB/CN med Hardcase på tilbud til 4500,- hos 4Sound i Sandnes for noen dager siden, og er strålende fornøyd med denne...:-). Følte jeg fikk mye gitar for pengene!
 10. Hei, jeg holder på å øve på grunngrepene, samt Am, Dm, Em, A7, D7 og G7. I denne forbindelse lurte jeg på om dere der ute kunne hjelpe meg med å sette opp noen kombinasjoner som er "mye" brukt, som jeg kan øve på. Kan gjerne være 4-6 grep.
 11. Hei, jeg bestilte en Yamaha LL6 Westerngitar i dag, så jeg håper dette ble blink...:-). Noen som har erfaringer med denne modellen.?
 12. Hei, tror dere dette er en grei gitar å lære seg å spille på?? http://www.gitarhuse...iante-natur-4-4 Noen som har erfaring med denne??
 13. Veldig bra side! Takk for info så langt!
 14. Ser det er mange "eldre" Gibson til salgs på ebay, men en vet jo liksom ikke helt hva en får da... Kan jo gamble litt da..:-)
 15. Hei, jeg har hørt mye snakk om blant annet de "gode gamle" Gibson J-45 gitarene fra 50, 60 og 70 tallet. Er det mye bedre lyd i disse kontra ny J-45. Ser det er noen gamle til salgs, men med veldig høy pris?? Har vurdert ny J-45, men hører mange sier de heller ville gått for de gamle. Er dyrere med de gamle?? Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre...? Er mye penger, så jeg ønsker seriøse "tips & råd" her...-) Noen eksempler her: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31745722 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31722539
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.