Web Analytics
Jump to content

Laney Klipp - trøbbel


Grohl
 Share

Recommended Posts

Som sikkert noen har sett selger jeg en Laney Klipp 60. Denne fungerer greit, men jeg har to problemer med den.

1. Fikk testet den med en forumitt her i helga og det viste seg at det kommer en ulyd på begge kanalene ved høyt volum. Lyden kommer når man slår en akkord, noen ganger rett etter anslaget og noen ganger etter hvert om man holder på akkorden. Det merkes best ved de mørkere akkordene. Lyden kan beskrives som en slags buldring som varer i ett-to sekunder og går over, men kommer tilbake ved et nytt anslag.

Er dette typisk rørproblem eller trenger den en sjekk for andre ting?

2. Klippkanalen er som jeg beskrev i salgsannonsen ikke som den skal være. Selve kanalen fungerer like bra som normalkanalen. Kanalen har en tilhørende switch som skrur av og på klippen. Når denne blir skrudd på hører man et lite pop og den tilhørende knoben kan skrus på. Knoben går fra 0-10 og har man den på null fungerer kanalen egentlig som om klippen ikker på. Skrur man den opp til 10 blir lyden borte. Egentlig skal man vel kunne stille på grad av fuzz med denne såvidt meg bekjent.

En eller annen må nesten kikke på dette da jeg ikke kan slikt sjæl. Om noen på forumet har mulighet i Osloområdet er jeg evig takknemlig.

Link to comment
Share on other sites

rørbytte som audun sier, pottet på fuzz en? potter generellt? når det gjelder buldring på mørke toner trenger det ikke være forsterkeren. har du prøvet den på et annet kabinett? hadde tilsvarende problem, viste seg at den aktuelle høytaleren hadde løs spider.

gtrzn

Link to comment
Share on other sites

Nytt kabinett testes til helga. Men, jeg tror ikke det er kabinettet da det ikke virket som om forumitten hadde det samme problemet med den andre ampen han brukte på samme kabinett. Potmeterne må nesten en kyndig person se på.

Edited by Grohl
Link to comment
Share on other sites

Fikk testet ampen på et 6x10 Sunnkabinett igår. Kunne ikke høre noe til ulyden som vi lett hørte forrige gang. Bortsett fra at det låt utrolig mye skarpere fra dette kabinettet så låt det generelt bra. Forrige gang var det et 4x12 fra Morgan tror jeg. Nå er jeg jo da usikker på om det er ampen eller kabinettet så eneste lure er vel å teste på enda et nytt kabinett. Noen som kan stille et sted og kabinett til disposisjon i Osloområdet?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.